ekonomibloggar.nu

torsdag, april 28, 2011

Tjäna Pengar Genom Att Starta En Blogg Hos Joddler

Ibland kan det kännas lite jobbigt att starta upp en helt ny blogg hos exempelvis Blogger som jag bloggar ifrån. Många blir överväldigande och detta slutar med att de flesta slutar att blogga. Trist !
De flesta som bloggar älskar säkert att göra det men de flesta vill nog tjäna några kronor på sitt bloggande också, inte sant?

Att gå med i ett affiliatenätverk när man har en splitterny blogg är inte så lönt. Trafiken man får kommer nog inte generera i några pengar alls...
Trafik krävs för att pengarna ska rulla in.

Det är nu som Joddler kommer in i bilden !

Vad Är Joddler För Något?

Joddler.se är en slags bloggportal där privatpersoner som du och jag kan ansluta oss med för att skriva om olika produkter. Besökare ska enkelt kunna surfa in och hitta all relevant information om till exempel mobiltelefonen som han eller hon hade tänkt att köpa.

Du som bloggar ska då ha gjort din hemläxa, det vill säga, testat produkten och sökt upp och sammanställt all nyttig information om produkten. Du skall sedan ge ditt omdöme på din Joddler blogg.

Förutom massor av blogginlägg och tester kan man hitta omdömen, bilder, videos och trådar på olika forum där det diskuteras hej vilt om massor av produkter !

Vem Får Möjlighet Att Blogga Hos Joddler?

Som jag skrev innan så kan vem som helst anmäla sitt intresse. Har du ett brinnande intresse för exempelvis mobiltelefoner varför inte då testa olika modeller och sedan skriva omdömen om dom?

Med Joddlers hjälp kan du då skapa din egen produkttidning på internet som alla kan ta del av. Surfar då någon in på din blogg för att läsa om en specifik telefon innan inköp så har han eller hon möjligheten att rådfråga dig innan detta sker. Du blir deras "privatexpert" så att säga.

Du Sa Något Om Att Man Kunde Tjäna Pengar??

Det har du helt rätt i och det är väldigt enkelt att komma igång. 90-95% av alla som startar en blogg har ett brinnande intresse för det de skriver om och i början nöjer man sig med detta. Men efter en stund när bloggen växer så vill man kanske börja tjäna några tusenlappar varje månad? Vem vill inte det egentligen ? ;)

När din Joddler blogg har växt till sig lite så har du möjlighet att sälja dina annonsytor till annonsörer som vill göra reklam på din blogg. Joddler samarbetar med många annonsörer som gärna vill synas på nätet så detta kommer inte att vara något problem att hitta.

Jag har läst om en tjej som bloggar om digitalkameror. Hon tjänar ungefär 9000 kr varje månad på att testa och skriva omdömen om just digitalkameror.

Denna summan är inte svår att komma upp i om man har ett brinnande intresse för något särskilt !

Att bli medlem hos Joddler.se är gratis och du kan redan vara igång inom 20-30 minuter om du så vill.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar