ekonomibloggar.nu

onsdag, april 13, 2011

50lappen - Köp Olika Tjänster Från 50 Kr Till 1000 Kr

En riktigt trevlig tjänst som jag har lyckats hitta är 50lappen.se !
Här är det nämligen möjligt för personer att köpa och sälja tjänster från så lite som 50 kr. Reglerna är att tjänsten inte får kosta mindre än 50 kr och inte mer än 1000 kr.

Man kan i stort sett sälja och köpa vad som helst. Där finns för tillfället 19 olika kategorier och några exempel på dessa är Foto & Film, Marknadsföring, Smartphones och Webbdesign. 50lappen har nästan något för varje smak och tycke :)

Det bästa med 50lappen.se är att många erbjuder tjänster otroligt billigt ! Det jag har uppmärksammat mest är att folk är villiga att skriva om ditt företag, din blogg, din hemsida etc för så lite som 50-100 kr ! Många av dessa har då 1000-3000 unika besökare varje dag.

Detta är otroligt billigt i mina ögon. Ett blogginlägg kommer ju aldrig nånsin att försvinna så du har möjlighet att få trafik från detta i år framöver. Det kan vara värt 50-100 spänn ;)

Lyckas du inte hitta någon tjänst som tlltalar dig för tillfället så kan du "föreslå tjänst". Då skriver du helt enkelt exakt vad du söker och har du tur ser någon detta och nappar.

Jag har inte hunnit använda mig av denna tjänst inu men jag kommer garanterat att testa. Ska försöka hitta en blogg som skriver om samma ämne som jag med 1000-3000 unika besökare varje dag. Kanske man kan få in ett inlägg där för en "hundring" ?

2 kommentarer:

 1. Bra sajt. Jag säljer både på 50lappen och en annan svensk sajt http://www.seojobb.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har utnyttjat en hel del tjänster på 50lappen och det är en kanonsajt! Både billigt och bra :)

   Tack för tipset om seojobb. Ska kolla in den.

   Radera