ekonomibloggar.nu

onsdag, april 20, 2011

My Hot Revenue

Alla som är medlemmar hos My Hot Revenue har chansen att tjäna lite enkla extrapengar varje månad. Här kan man nämligen slutföra olika erbjudande som företag erbjuder och sedan få betalt för besväret. Är du en "fattig" student, arbetslös, pensionär etc så kan detta vara riktigt bra för just dig !
Som medlem har man även möjlighet att värva nya medlemmar och på så sätt tjäna ännu mer pengar!

Hur Fungerar My Hot Revenue?

Steg 1: Starta Ett Konto

Du måste först och främst registrera dig för ett nytt konto. Du kommer omedelbart att få ett E-Mail där du ska klicka på bekräftelse länken för att aktivera ditt konto.

Steg 2: Checka In Dom Senaste Erbjudanden

När du har loggat in på ditt konto så klickar du på "offers". Du hittar det längst upp på sidan.

Steg 3: Slutför Så Många Erbjudanden Du Vill Och Orkar

Scrolla först igenom alla erbjudanden och se om du hittar något som verkar intressant. När du har hittat nåt kul så klickar du på titeln och slutför erbjudandet. En viktig sak, när du är klar, glöm inte att klicka på "done" knappen. Om du glömmer detta får du inte betalt heller...

Steg 4: Ha Tålamod Och Vänta

Det är inte ovanligt att det tar ett par dagar innan du blir "godkänd". My Hot Revenue kan tyvärr inte kontrollera när företaget kommer att godkänna dig. Men ibland kan det ta några timmar också. Beror helt på vilket erbjudande man väljer.

Steg 5: Det Roliga, FÅ BETALT !

När du har blivit godkänd så kommer det att tas bort från "Pending offers" listan och läggas till på "Account Details Page" istället. Ditt kontosaldo kommer också att uppdateras direkt med pengarna du precis har tjänat in. 1 poäng är likamed 1$. Det bästa med My Hot Revenue är att man kan få betalt till sitt PayPal konto.

Man har även möjlighet att byta in sina intjänade poäng mot fina priser men jag brukar alltid ta pengarna :) Det rekommenderar jag dig att göra också.

För att kunna begära en utbetalning så krävs det att du har tjänat in 25 poäng, alltså 25$. Detta kommer att gå relativt snabbt !

Registrera Dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar