ekonomibloggar.nu

lördag, april 16, 2011

Spotify Begränsar Sin Gratistjänst Till 10 Timmar I Månaden


Då har det hänt, det som alla Spotify lovers var rädda för... Ryktet har varit igång länge men nu har det blivit officielt att Spotify begränsar gratistjänsten till att man endast får lyssna 10 timmar i månaden.

Från och med 1 maj så kommer detta att träda i kraft och de som registrerat ett Spotify konto före den 1 november 2010 inträder förändringarna omedelbart. Alla som har registrerat ett konto efter denna tiden har tur, de får nämligen lyssna hur mycket de vill i hela 6 månader innan detta träder i kraft.

Förändringen som Spotify gör innebär också att man bara får spela 1 låt max 5 gånger/månaden. Detta tycker jag är riktigt löjligt ! Jag kan förstå att man vill strypa lyssnandet till 10 timmar/månaden men att bara få spela 1 låt 5 gånger ?

SKÄRP ER SPOTIFY !

Jag är en väldigt aktiv Spotify lyssnare och varje gång jag bloggar loggar jag in och lyssnar på musik. Förändringen innebär att jag måste "välja mina stunder" med omsorg istället... Lite trist.

Men på 10 timmar kan man ändå spela upp ungefär 200 låtar så det är ju ingen panik inu ;)

Vad innebär förändringen för dig ? Bra, dåligt, bryr dig inte? Skriv gärna en kommentar.

2 kommentarer:

  1. sjukt tråkigt. jag streamar konstant då jag inte har en tv. tur man har fler än ett konto och invites. bara att skifta när de fem låtarna blivit spelade.

    SvaraRadera
  2. Det var precis det som jag tänkte på också. Jag har 2 olika konton så det bör räcka. Anledningen till att Spotify gör detta är ju att dom vill ha fler betalkunder och det ska bli spännande och se siffror på detta på lite senare...

    SvaraRadera