ekonomibloggar.nu

fredag, april 08, 2011

Tjäna Pengar På Din Blogg/Hemsida Genom Affiliatenätverket Double - Få Betalt Per Klick,Lead eller Sale !

Där finns massor utav affiliatenätverk på nätet idag. Annat var det för några år sedan då många inte ens visste vad affiliatenätverk betyde !
Men nu poppar här upp nya nästan varje dag känns det som och det kan vara lite klurigt att välja ett bra och förtroendeingivande nätverk.

Double.net är ett nätverk som har funnits enda sedan år 2004. Double var faktiskt en av dom allra första företagen inom så kallat affiliatemarknadsföring på den svenska marknaden. Detta har då medfört att Double har blivit ett riktigt stort affiliatenätverk med över 10.000 svenska publishers som placerar ut annonser på sina webbplatser. Man kan faktiskt också titulera sig att vara ett av de största Nordiska affiliatenätverk för tillfället. Till exempel så använder sig några av Sveriges största bloggare Double för att tjäna pengar på sin blogg dagligen.

Vill Ditt Företag Sälja Mer Kostnadseffektivt? BLI ANNONSÖR!

Vill du att ditt företag ska synas lite mer på nätet?

Vill du att människor med bloggar/hemsidor ska kunna bli affiliate åt just ditt företag?

Vill du sälja mer till fler?


Då är verkligen Double.net något för dig. Double kan då erbjuda dig kostnadseffektiv annonsering på sidor som just din målgrupp besöker.

*Du kan välja att samarbeta med webbsidor som du ser potential hos.

* Du kan låta publishers bli affiliate åt din produkt/tjänst genom att dom hittar den i Double's databas.

* Du kan börja annonsera mycket smartare.

* Du får verktyg för att kunna hålla reda på dina resultat.Vill Du Börja Tjäna Pengar På Din Blogg/Hemsida? BLI PUBLISHER!

Har du inget eget företag utan "bara" en blogg eller hemsida med hyfsat mycket trafik så kan du tjäna riktigt fina pengar genom att bli publisher hos Double.

Double.net har hundratals olika annonsörer som så gärna vill synas på dina webbplatser. Genom att söka efter din "nisch" så kan du hitta massor av annonsörer som erbjuder provision i form av pengar. De 3 vanligaste sätten för att få provision är:

1. Få betalt varje gång någon besökare klickar på dina annonser. Detta kan vara alltifrån 0,20 öre till uppemot 2 kr.

2. Få betalt varje gång någon klickar på dina annonser plus att dom gör något annat på webbsidan som dom kommer till. Detta kan vara att dom registrerar sig på ett nyhetsbrev eller liknande. Vanligtvis kan man få betalt mellan 5-30 kr för detta.

3. Det allra vanligaste, få betalt varje gång någon klickar på dina annonser plus att dom gör ett köp på webbsidan dom besöker. Det är här som du kan tjäna mest pengar. Här kan man tjäna mellan 50 kr till uppemot 2000 kr ! Ska jag gissa på ett genomsnitt så erbjuder de flesta annonsörer 300-400 kr för en "sale".

Du har säkert redan nu förstått att om du har mycket trafik till din webbplats så kommer du att kunna tjäna väldigt mycket pengar bara genom att visa annonser !

Behovet av att synas på internet kommer inte att bli mindre, däremot bara större ! Så du kommer inte att ha så stora problem med att hitta bra annonsörer inom ditt område som du skriver om.

Fler Fördelar Med Att Vara Publisher Hos Double

*Välj och vraka bland massor av attraktiva annonsörer!

*Välj exakt vilka annonser du vill visa. Här finns alla sorters annonsformat!

*Du får utbetalningar varje månad, snabbt och säkert. Double betalar även in skatt till skatteverket så det behöver du inte ha bry med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar