ekonomibloggar.nu

tisdag, juni 25, 2013

$78 är investerat hos Adzibiz

Adzibiz är, precis som Ad Hit Profits, ett revenue share program som delar sin inkomst med samtliga medlemmar. Programmet slog upp portarna den 21:e juni 2013 så det är väldigt "fräscht" inu. Admin för sajten heter Robert Apina och han ska tydligen vara "trovärdig". Iallafall om man ska lita på det som skrivs ute på nätet.

Det finns faktiskt inte så stora skillnader mellan AHP och AB men de som finns kan du läsa här nedanför:

Varje ad pack kostar $39 att köpa (hos AHP kostar de $45) och man får då 1000 garanterade visningar till sin banner.

Varje ad pack "mognar" när de har tjänat $50, så vinsten blir $11. Det erbjuds därför ett ROI på 128%. AHP har 125%.

Väljer du att värva så tjänar du 10% på allt dina värvade personer sätter in, återinvesterar och köper!

Ditt kontosaldo kommer att uppdateras varje halvtimme!

Sist med inte minst, så måste man klicka på 12 annonser/dag för att vara med och tjäna pengar. 2 fler än man behöver klicka på med Ad Hit Profits programmet.


I början så fanns inte Solid Trust Pay med som tillgänglig payment processor men nu har dem lagt till den. Ett rätt smart drag då de allra flesta använder denna sajt för in- och utbetalningar.

Jag har precis investerat i 2 ad packs och detta kostade mig $78. De har redan börjat att generera pengar åt mig!


Att kombinera Ad Hit Profits med Adzibiz borde innebära en riktigt hög inkomst inom snar framtid så det ser jag fram emot :)

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kul att du valde att hoppa på :) Då programmet lanserades 21:a juni så ska man säkerligen kunna tjäna en bra slant. Vi får hoppas på de bästa.

   Radera
  2. Funderar på att hoppa på jag också:))
   Har en fråga angående AdHitProfits......jag har nämligen 2 aktiva shares för tillfälle som redan genererat ca $22 så blir de snart inaktiva eller hur......22 dollar räcker ju inte för att köpa nya så måste jag satsa igen mina egna pengar för att fortsätta vara med eller.....är det så man gör?
   Jag har uppfattat det tidigare att man satsar på tex.2 share och sedan återinvesterar man eller har jag fel? MVH/Suzana

   Radera
  3. Hej Suzana,

   Det är alltid bättre att hoppa på så snabbt som möjligt. När programmet är "fräscht" så är risken mindre. Men givetvis involverar det fortfarande en risk.

   Nej, så är det absolut inte. Hade konceptet varit uppbyggt på de viset så hade nog ingen joinat. Men jag förstår vad du menar.

   Varje ad share ska generera $56,25 innan den har "mognat" och därmed avslutas. Så om du har 2 shares som sammanlagt har tjänat $22 så har varje share tjänat $11. Då har de fortfarande $45,25 kvar att tjäna innan de tar slut.

   Så du får alltså tillbaka din insats ($45) plus en vinst på $11,25.

   Så du ska inte investera mer pengar av dina egna. Om du då inte vill förstås.

   Radera
 2. Yes - det har gått bra idag tycker jag. Tackar för tipset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Flyter på bra :) Har redan gjort mitt första uttag på $20 också ! Tog runt 40-50 minuter att få in pengarna på mitt STP konto.

   Radera
  2. Hej igen Rasmus....hoppas du hjälper mig här då:)
   Men om det är så som du säger vet jag inte hur jag ska göra för att återinvestera Det står så här på min konto:
   Aktiv shares 2
   Total earned $83,57...........
   Accocount Balance $21,57
   När jag går till den köpsida så finns det inte alternativ "Account balance" att betala med. Vad ska jag göra? MVH/Suzana
   PS: Ska jag testa och aktivera "Auto-Repurschae" tycker du? Är det lätt att avaktivera det om man vill senare?

   Radera
  3. En ny ad share kostar $45 och du har endast $21,57 på ditt konto. Det är därför du inte kan återinvestera inu.

   "Total Earned" summan är vad du sammanlagt har tjänat sedan du började men "account balance" är vad du har tillgängligt just nu.

   Så det enda du kan göra är att vänta tills din kontobalans har nått upp till $45.

   Auto-Repurchase är en bra funktion men den är bara nödvändig om man har många ad shares. T.ex om man når $45 under natten. Då köper systemet en ny till dig automatiskt.

   Radera
  4. ooo tack så jätte mycket för så snabba svar, det behöver jag verkligen:)
   Jag menade så här: Om min shares som uppnått 11,25 blir inaktiva så slutar de tjäna pengar åt mig och då kan jag inte heller komma upp till $45.......är det inte så?

   Radera
  5. hahaha känner mig dum nu, men försöker lära mig och förstå på riktigt. Nu läste jag ännu en gång ditt svar och såg att det är faktiskt ett tag till tills de försvinner så hoppas att de når den önskade nivå så jag kan återinvestera....har blivit lite klokare:))
   TACK!!

   Radera
  6. Nej, så är det inte. Varje share ska komma upp i $56,25 innan den avslutas. Så om en av dina shares bara har kommit upp i $11,25 så är det en bra bit kvar :)

   Radera
  7. Haha, inga problem :) man lär sig alltid något nytt. Du får gärna ställa fler frågor, kvittar hur "dumma" du tycker dem är, för alla har vi en gång varit nybörjare :)

   Men du kan va lugn, du behöver inte investera mer pengar. bara ha tålamod och vänta tills ditt kontosaldo har uppnått $45. Men just nu går det en aning trögt med inkomsterna men förhoppningsvis ska det bli bättre inom de närmsta dagarna.

   Radera
 3. Har gått riktigt segt för mig på adhitprofits senaste veckan... Som idag t.ex. jag har fått under 2$ på cirka 12 timmar och jag har 8 aktiva shares. Tidigare har jag fått 45$ om dagen med färre shares. Hur mycket man tjänar beror såklart på hur mycket sidan säljer men det är ändå märkligt. Försäljningen kan inte gå så pass mycket sämre helt plötsligt. Jag kan inte tänka mig att det går sämre nu för sidan än tidigare... förut kunde man på sidan se tillgängliga platser på sidan där man kunde visa sin reklam, man såg typ en grå ruta där det stod "buy this adspot for 12$" eller något liknande. Nu ser man inte alls sånt längre. Alltså borde tillgängligheten på reklamplatserna minskat = större försäljning. men det märks inte. Tvärtom. Jag kanske är helt fel ute men skulle det inte kunna vara så att admin för sidan helt enkelt börjar ta en allt större del av vinsten till sig själv istället för att dela med alla medlemmar? Vi medlemmar skulle ju inte möjligtvis kunna få reda på det ändå. Det är bara för admin att säga att det inte säljer lika bra längre. Det skulle inte förvåna mig egentligen... även fast det är en betrodd admin. Folk kan bli fruktansvärt giriga och jävliga när det handlar om pengar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med. Det har gått segt för mig med men det gäller även alla andra medlemmar.

   Försäljningen av annonseringsutrymme går garanterat upp hela tiden. Inget snack om den saken. Men "problemet" är nog antalet medlemmar. Ad Hit Profits växer så det knakar och de flesta medlemmar vill inte slänga ut pengar på att annonsera andra program som de är med i.

   Man joinar helt enkelt för att tjäna pengar. Inget konstigt med det.

   Så det blir hela tiden fler medlemmar att dela inkomsterna med och detta innebär att man tjänar mindre. Det är iallafall vad jag tror.

   Tror inte att Charles och hans team tar ut en större del av vinsten. Han håller i live webinar, snackar med folk på Skype och är väldigt synlig hela tiden. Han vill givetvis tjäna pengar, men med tanke på de andra programmen han har skapat så är han väldigt trovärdig.

   Han startade en PTC sajt 2011 och den är igång inu ! Så han har långsiktiga mål med Ad Hit Profits :)

   Radera