ekonomibloggar.nu

lördag, juni 08, 2013

Mitt fjärde uttag från Ad Hit Profits

Igår köpte jag en ny ad share hos Ad Hit Profits för $45 och imorse när jag loggade in så hade jag tjänat $45 till ! Detta på ungefär 24 timmar. Men istället för att återinvestera i en ny ad share så tog jag ut $35 till mitt STP konto.

Bild från mitt Ad Hit Profits konto (klicka för större)

Bild från mitt STP konto

Som man kan se på bilderna så gjorde jag uttaget 02:49 (08:49 svensk tid) inne från mitt AHP konto och jag fick in pengarna hos STP 02:49 ! Uttag sker alltså ganska snabbt :)

Det rullar verkligen på i en rasande fart och nu ser min statistik ut på följande sätt:

 • Min investering: $90


 • Min totala inkomst från ad shares: $396,19


 • Sammanlagda uttag: $70


 • För tillfället ligger jag - $20

  När jag gör mitt femte uttag så planerar jag att gå över till ett plusresultat ! Efter det blir alla intjänade pengar min riktiga "lön :) Men innan detta sker så kommer jag att återinvestera i 1 eller 2 nya shares.

  10 kommentarer:

  1. Hur många ad shares har du aktiva om du lyckas tjäna 45$ på 24h? Jag är medveten om att hur mycket man tjänar beror på hur mycket pengar som sidan drar in och det kan ju variera men på ett ungefär alltså? Jag har 4 aktiva ad shares nu, jag började med 2, alltså en investering på 90$. Får hoppas sidan stannar uppe ett bra tag!

   SvaraRadera
   Svar
   1. Jag hade 4 eller 5 aktiva. Vanligtvis tjänar man inte $45 på 24 timmar med så lite shares, men jag räknade även med kommissionen man får på värvade medlemmar.

    Det varierar en hel del men de flesta säger att 1 share drar in ungefär mellan $2,0-2,5 varje dag.

    Det hoppas jag också :)

    Radera
  2. Hej
   Jag har bara 1 aktiv och började för 3 dagar sedan men just nu har det "tjänat" ihop ca 20.....hur är det möjligt, ska det vara så olika på olika dagar eller?

   SvaraRadera
   Svar
   1. Hej,

    Det är inget konstigt med det. Det varierar en hel del från dag till dag. Allt handlar om hur mycket pengar sajten drar in.

    Radera
  3. Jag började med 20 shares den 5:e juni. Har plockat ut 200 usd och återinvesterat resten. Har förtillfället 46 shares varav ca 15 st förfaller vilken timme som helst. Har tjänat 2000 usd hittills, fast bara virtuella pengar än så länge eftersom jag inte har tagit ut mer än 200 usd. Detta har jag tjänta utan att värva någon.

   SvaraRadera
   Svar
   1. Det är inte alls dåligt :) 20 ad shares va många att börja med men då AHP känns stabilt så va det ingen dum idé.

    Då kan du dra in riktigt fina pengar varje dag nu :) Får man fråga hur mycket pengar du får in ungefär med 46 shares ? Per dag då ?

    Radera
  4. På de andelar jag har nu, så får jag ut ca 200 usd om dagen. Skall nog se till att "säkra" hem lite deg nu, så¨att jag bara kör med vinstpengar. De växer ju rätt snabbt!

   SvaraRadera
   Svar
   1. Härliga pengar :) Ja, det gör du nog rätt i. Man ska alltid försöka plocka ut sina egna pengar rätt så snabbt. Känns bättre när allt är ren vinst.

    Radera
  5. När man har kommit till den intjäningen per dag, så tycker jag faktiskt att det är värt att köpa one week vacation (25 usd) samtidigt som man köper nya ad-packs automatiskt till en kostnad av 1 usd. Då har man verkligen en helt passiv inkomst.

   SvaraRadera
   Svar
   1. Jo, det kan jag hålla med om. Men har man tiden det tar att klicka på 10 annonser/dag så kan man lika bra göra det. Jag tycker att de är rätt så trevligt då man alltid hittar något nytt och spännande.

    Radera