ekonomibloggar.nu

fredag, augusti 28, 2015

Målet: Att kunna plocka ut 1000€/veckan i inkomst med hjälp av My Advertising Pays (MAP)

Jag har tidigare gått med i så kallade profit sharing program som kort och gott innebär att företag delar vinsten med alla sina medlemmar. Tyvärr har både jag, och många andra, blivit brända då antingen företagen gått upp i rök eller så har utbetalningar dröjt flera månader för att sedan aldrig infinna sig på bankkontot... Kanske någon som kommer ihåg Ad Hit Profits eller Ricanadfunds som har följt bloggen en längre tid ? Det gick inget vidare kan jag intyga...

Efter det var jag fast besluten att aldrig mer gå med eller rekommendera såna här program till någon. Tills jag blev tipsad om My Advertising Pays...

MAP växer osannolikt snabbt!

Allt startade under 2013 och sedan dess har det rullat på i en rasande fart. I skrivande stund så är där ungefär 270.000 (uppdaterat 25:e april 2016) aktiva medlemmar och för varje dag som går strömmar där till hundratals nya medlemmar! Varför är då så många intresserade av MAP ? För att ALLA tjänar pengar.

Va !? Alla kan väl inte tjäna pengar ?

Det hela är faktiskt ganska enkelt:

MAP säljer annonser. Deras medlemmar köper så kallade credit packs (annonspaket) och för varje credit pack man köper så tjänar man som medlem mer pengar. Allt enligt ett vinstdelningssystem som har tagits fram av MAP. Förutom detta så säljs även annonser till externa företag som gärna vill synas på deras hemsida. Intresset är ganska stort då MAP har över 3 miljoner sidvisningar varje dag!

Hur mycket pengar kan jag tjäna ?

Alla kan börja tjäna pengar med hjälp av My Advertising Pays. Det enda du behöver är:


 • En dator, surfplatta eller smartphone med en internetuppkoppling 
 • 10-15 minuter per dag som du kan avvara för att titta igenom 10 annonser
 • Ett startkapital (hur mycket du vill starta med väljer du såklart själv)
Att registrera ett konto och sedan titta på 10 annonser räcker inte långt. Du behöver först köpa credit packs om du ska kunna va med i vinstdelningen. Ju fler credit packs du köper, desto mer kommer du att tjäna! Under en dag så krediteras ens konto runt 72 gånger så du kan ju själv förstå hur din inkomst hade blivit om du hade haft flera hundra credit packs...

I det stora hela så ser det ut på följande sätt:


OBS: Sedan MAP 2.0 lanserades i april 2016 så är det valutan EURO som gäller.

Föreställ dig att du startar med att köpa 20 credit packs (varje CP kostar 49,99€). Då har du från början en inkomst på 10€/dag. Sköter du din arbetsuppgift, dvs klickar på dina 10 annonser varje dag, så har du bara inom 5 dagar tjänat 50€. Dessa pengar kan du då återinvestera till att köpa en ny credit pack. Då lägger du dig på en lite högre nivå och tjänar lite mer per automatik. 

Varje credit pack som du köper kommer att ge dig exakt 55€ tillbaka. Med andra ord, du kommer garanterat att ha tjänat 5,01€ när den förfaller. Inser du potentialen i detta koncept ? Med en sån "låg" avkastning på varje credit pack så känns det oerhört stabilt för att detta ska hålla i många år framöver. Precis som MAP planerar att göra också!

Du kan max ha 1000 credit packs

Detta är en otroligt bra "regel" som MAP har satt. Skulle man kunna ha obegränsat med credit packs så hade denna profit sharing modellen gått i graven ganska snabbt... Det hade blivit ohållbart i längden då pengar inte skulle hunnit strömma in. Att komma upp i 1000 credit packs tar givetvis en bra stund (om man inte har ett enormt stort kapital att satsa från början) men där finns många som redan har åstadkommit det!

Mitt mål är självklart att bli en av dessa och tjäna 600€/dag ! Det borde även vara ditt mål. 

Jag ska plocka ut 1000€/veckan innan år 2017 startar

Det är ett högt uppsatt mål men det är definitivt inte omöjligt! Har man ingen handlingsplan eller mål om vad man vill åstadkomma (gäller allt i livet) så kommer man inte heller att uppnå det. Lyckas jag så kan jag plocka ut en nätt och fin månadslön på 4000€ (runt 37.000 kr med dagens eurokurs) och det är egentligen inte något snack om jag lyckas, utan när jag kommer att lyckas under 2016...

Du får en MAP guide på 33 sidor  - KOSTNADSFRITT!

Jag har själv kommit igång och börjat tjäna pengar med My Advertising Pays och nu vill jag hjälpa just dig att göra exakt samma sak! Min filosofi är att "hjälper man andra till en bättre ekonomisk situation, så får man alltid belöning för det senare". Därför får du nu tillgång till en MAP guide (PDF fil som innehåller 33 sidor läsning) där varje detalj som du behöver känna till för att komma igång på ett enkelt och smidigt sätt finns. Allt beskrivs med hjälp av text såklart men även med bilder + videos för att du lättare ska förstå hur allt hänger ihop. Du får guiden gratis om du:

Registrerar ett nytt MAP konto med den här länken. (öppnas i nytt fönster)

Kontrollera att "Rasmus Bygger" står som din sponsor.

Efter att registreringen är avklarad så kommer du att få ett mail ifrån mig där all info finns om hur du kan lägga vantarna på MAP guiden inom några minuter.

Men som sagt, erbjudandet gäller ENDAST om sign up sker via den här länken

Jag erbjuder givetvis även full support till alla ifall det skulle uppstå frågor och funderingar under resans gång. Både via Facebook (https://www.facebook.com/fotbollstradaren/) och via mail. Jag är oerhört taggad att få hjälpa just DIG till ett bättre ekonomiskt liv så nu kör vi! :)

Mer läsning kring My Advertising Pays:21:e januari 2016: 159 dagar med MAP2:a februari 2016: Nytt uttag på 250$


8.e februari 2016: 4300 kr i lön på 8 dagar

9:e februari 2016: 9000 kr på 9 dagar med MAP!


17 kommentarer:

 1. Det luktar som bannersbroker över det hela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konceptet är liknande Bannersbroker men MAP har skapat något som ska hålla i framtiden. Några stora skillnader är exempelvis:

   - Du kan MAX ha 1200 credit packs
   - Efter 30 dagar måste du vara en betalade medlem.
   - MAP har också betydande inkomster från externa annonsörer.
   - Finns en stor och proffsig "organisation" kring MAP.

   Det planeras live event i såväl Sverige som i en rad olika andra europeiska länder så detta är stort, men kommer bara att bli större för varje dag som går... En hel del människor har redan förändrat sina liv drastiskt med hjälp av inkomsterna från MAP och jag hade även tänkt att bli en av dessa inom snar framtid!

   Radera
 2. Tror du verkligen på detta? Seriöst? Simon Stepsys är med här och var med i Banners Broker. En riktig skojare!

  Hur vet man att MAP har "betydande inkomster från externa annonsörer"? Det är ju knappast Coca Cola och Toyota som annonserar. Det kan lika gärna vara så att nästan alla pengar kommer från medlemmarna själva och då vet vi vad som händer till slut när det börjar bli svårt att värva nya medlemmar.

  Det finns alldeles säkert sanna framgångssagor för några få utvalda, men för den stora majoriteten lär detta sluta med förlorade pengar.

  Kalla mig skeptisk, men det här kan bara sluta på ett sätt och det är att företaget förr eller senare upplöses. Var försiktig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Ja, faktiskt så tror jag rätt mycket på detta. MAP skiljer sig en hel del från andra pyramidspel där allt går ut på att betala ut pengar till äldre medlemmar med nya medlemmars pengar. Simon Stepsys har lyckats värva ungefär 4800 personer så det är inte särskilt konstigt att ha drar in väldigt mycket pengar. Så att han skulle va en skojare vet jag inte riktigt...

   Man ska vara skeptisk till ett sånt här koncept. Det som kåter för bra för att vara sant är också oftast det tyvärr. Men MAP planerar live events över hela världen och den 12 december i år ska de ha 2 års firande i Köln. Fick detta mail i år:

   "MAP är verkligen ett globalt affärskoncept. Vi är nu mera över 190 000 medlemmar från hela världen.
   Det arrangeras löpande MAP Live-events i många olika länder.
   Senaste var det förra helgens event i Malta. På lördag den 12:e september är det dags för ett nytt MAP-event i London.
   Det arrangeras nu löpande MAP-events i länder som England, Tyskland, Italien, Frankrike, Sydafrika, Kanada, Dubai, Polen och Spanien. Snart kommer även Australien vara igång!
   Självklart har vi även planer för live-events här i Sverige och andra delar av Skandinavien.
   Men först ska vi besöka några events för att se hur andra Mappers arrangerar sina live-event.
   Lördag den 19:e september kommer vi besöka våra tyska kollegor som har ett stort MAP-event i Bergheim (utanför Köln).
   Är det någon mer som ska till detta event? Hör av dig/er i sådana fall.
   Redan nu är det även klart att det är i Tyskland som MAP:s 2 års firande kommer att hållas. Det blir 2015-12-12 i Köln. Det här är ett event som kommer att bli riktigt häftigt!"

   Fick detta mail från personen som värvade mig till MAP så det känns ju ganska legitimt måste jag säga...

   Radera
 3. Enligt http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/internet-millionaire-says-its-simple-6118617

  "My Advertising Pays and Simon Stepsys Success International look like following it into oblivion – both are due to be dissolved, according to Companies House.

  In the past 17 years Stepsys has endorsed numerous websites, including Extreme2ndIncome, Amazing2ndIncome.com and Empower.

  What I really wanted to ask him was this: if these schemes earn as much money as he claims, how come he’s still flogging them for a living?"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lisbeth,

   Tack för länken. Hade jag inte läst tidigare. Simon Stepsys verkar ju vara lite "halvskum". Det får jag hålla med om. Men att han tjänar stora pengar med MAP råder där inga tvivel om. Men en stor del av vad han tjänar kommer från andra personer som han har värvat såklart.

   MAP kanske inte kommer att hålla för evigt men jag tror att det kan hålla ett par år med tanke på hur det är utformat. Så jag tänkte äta upp min del av kakan :) Hursomhelst, resan ska bli spännande!

   Men självklart är man väldigt skeptisk när man ser sånt här...

   Radera
 4. Låter som du har kommit fram till att det är ett pyramidspel, men att du skall "klämma" ut din del av pengarna. Om du försöker få andra att joina MAP kan i så fall vara brottsligt. Här är en länk om folk som behandlar MAP bedrägeriet: https://www.facebook.com/My-Advertising-Pays-Scam-788704724492200/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett så kallat pyramidspel brukar vanligtvis inte hålla igång i 3 år som MAP har gjort. Det har jag iallafall aldrig hört. Brukar vara några månader sen drar de med cashen. Även live events runt hela världen är extremt ovanligt. Blir liksom lite svårt att bara försvinna när man redan synts fysiskt över hela Europa och andra delar av världen.

   Men absolut, man ska vara misstänksam när det gäller "för bra för att vara sant" saker. Men jag är nöjd. Utbetalningar sker snabbt, supporten fungerar prickfritt, MAP planerar en rad nya event 2016 och även ett i Sverige, jag tjänar pengar, de jag värvat tjänar pengar. Ingen är missnöjd och då MAP verkligen fungerar så väljer jag att fortsätta rekommendera denna unika tjäna pengar möjlighet :)

   Radera
  2. Hej Rasmus, hur resonerar du med att ta ut pengar flera gånger nu som du gör. Vore det inte smartare att köpa fler credits som i sin tur ger mer pengar?

   Radera
  3. Tja Daniel,

   Har fått den frågan ett antal gånger ;) Förstår att det verkar ganska märkligt att ta ut pengarna. Vore ju bättre att återinvestera allt för att snabbare kunna tjäna mer. Men när det gäller MAP, och allt annat jag investerar pengar i, så har jag utan några undantag en gyllene regel.

   TA UT DIN EGNA INVESTERING SÅ FORT SOM MÖJLIGT.

   Så det är varför. Men just nu är mitt mål att bygga på med fler credit packs. Ska upp till 125-130 innan nästa uttag sker.

   Radera
  4. 100 CP = 5000$
   Life time Earned = 3186$
   Vinst = -1814$
   Så du har 1814 investerad, så mycket för den gyllene regeln :D

   Radera
  5. Nu förstår jag inte riktigt vad du menar. Om du menar att jag kunnat ta ut pengar snabbare än vad jag gjort har du helt rätt. Men jag har valt att återinvestera en hel del då jag ville komma upp till 100 credit packs innan uttag skulle ske löpande.

   Radera
  6. Och + månadskostnaden ? Vilken kostnad ? Medlemskap köper man antingen på helår eller halvår om det är de du menar.

   Radera
  7. Btw David, you got mail ;)

   Radera
 5. Hej!
  Vad jag tycker är mest intressant i det hela är just själva skatten på den man tjänar genom MAP och isf hur stor procent av inkomsten man ska betala! Det är få av oss som pratar om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid upp till var och en att hantera sin skatteplikt själv. Inget man behöver prata om egentligen, allt man tjänar inom MAP ska man betala skatt för här i Sverige.

   Radera