ekonomibloggar.nu

onsdag, juni 19, 2013

200 dollar är utplockade ifrån Ad Hit Profits

De senaste 2 dagarna har jag haft möjligheten att plocka ut $60 från mitt Ad Hit Profits konto som du kan se på bilden här nedanför:


Det är helt fantastiskt! Varför har det inte alltid varit såhär enkelt att tjäna pengar ? :)

I skrivande stund har jag 11 aktiva ad shares. Såhär ligger jag till just nu:

Min investering: $90
Har plockat ut: $200

Min förtjänst landar på: + $110

Har fått in ett par mail från personer som läste min blogg och gick med i Ad Hit Profits programmet. De är väldigt tacksamma för att jag gav dem tipset och en del ligger redan på plus 200-300 dollar ! Känns riktigt kul att kunna hjälpa andra att få en bättre ekonomiskt situation !

20 kommentarer:

 1. Rasmus har du kopplat ditt stp konto till ett bankkonto? jag har ju Payza men det är helt omöjligt att koppla det till mitt bankkonto. Har även ett stp konto men det verkar vara krångligt att koppla det till mitt bankkonto,man ska ju skicka massa dokument till stp så dom ser att man är den man utger sig för att vara, du får gärna maila mig på Tony_johansson@live.se och berätta hur du gjorde med ditt stp Mvh Tony

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, det har jag gjort. Har inte gjort det med mitt Payza konto då jag endast använder Solid Trust Pay för tillfället.

   Det va lite krångligt men skickar man dokumenten de kräver så är det inga problem :) Det tog ett par dagar för mina dokument att bli godkända.

   Radera
 2. Hej Rasmus, kan du hjälpa mig att återinvestera mina 45 som jag har nu för att köpa en ny share? Ser ingen knapp där man kan göra det. Tacksam om du svarar snabbt. MVH/Suzana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Absolut! Det är inte så svårt :)

   1. När du är inloggad, så klickar du på "Purchase/Bump Listing" längst upp på sajten.

   2. Klicka sedan på pilen vid "Select Processor". Välj sedan att du vill betala med din "account balance".

   3. Klicka sedan "Preview" och sedan godkänn köpet. Efter det är allt klart och du har skaffat en ny ad share :)

   Har du fler frågor så tveka inte att höra av dig igen.

   Radera
 3. Hej Rasmus!
  Jag använder som bekant AHP ju, men har inga downliners och vet inte riktigt hur jag ska gå till väga för att få det - och har ärligt talat inte brytt mig så jättemycket. Har bloggat om det, och min banner på AHP använder jag till att länka till mitt inlägg om AHP.
  Men jag börjar mer och mer känna att det känns ganska hopplöst att tjäna pengar utan sponsrade medlemmar.. Man bara återinvesterar för att få fler ad shares och så småningom kommer ju ad shares:n att minska kontinuerligt eftersom jag inte kan återinvestera mer än jag tjänar och då tar det väldigt lång tid att tjäna bra med pengar..

  Det är ju ändå alltid pengar men tråkigt att det blir liksom ingen extrainkomst av det, blir mer extraslantar. Menar inte att vara negativ, bara en tanke som slagit rot..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Dina,

   Nja, där tycker jag att du har helt fel. Visst, värvar man medlemmar så går det självklart lite snabbare att tjäna pengar men man kan tjäna bra med pengar fast man inte värvar.

   I början går det trögt för alla och det gäller att bygga upp sin business. Men absolut, jag förstår din tanke.

   Radera
  2. Hej
   Om det stämmer det är oroväckande men jag hoppas ända att det är som Rasmus säger:).Man ska väl kunna tjäna lite extra pengar även om man inte ha möjlighet att sponsra så många eller hur?
   Jag har lyckats att återinvestera den första intjänade pengar i alla fall så får vi se. Tack Rasmus:)
   MVH/Suzana

   Radera
  3. Det är fullt möjligt att tjäna pengar utan att sponsra. En ad share kostar $45 och när den har "mognat" så har man tjänat $11,25. Så varje share genererar pengar.

   Så kan man inte eller vill man inte så behövs inga sponsrade medlemmar för att tjäna bra med pengar.

   Radera
 4. Hej Rasmus! tycker du det är viktigare att ta ut så man får tillbaka pengarna man satsat eller ska man köpa mer ad packs?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Henrik,

   Man bör alltid ta ut sina egna pengar så snabbt som möjligt. Det strävar jag alltid efter.

   Efter de så bör man lägga upp en strategi där man kan ta ut lite då och då samtidigt som ens konto växer sig allt större.

   Radera
 5. Hej och tack för en intressant blogg.

  Skrev ett inlägg nyss som du kan ta bort eftersom jag hittade svaren bland de andra inläggen.

  Ser du någon större risk med att köpa 10-20 shares på en gång?
  Konspiratören i mig tänker att när folk börjar köpa stora poster så smäller det. ;)

  Kul att ha hittat en så pass informativ och seriös svensk blogg.

  Mvh Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man involverar sig i såna här program så innebär det alltid en risk. Det ska man aldrig glömma. Jag har förlorat pengar ett par gånger själv.

   Så man får själv göra sin egen riskbedömning. Men Ad Hit Profits känns oerhört stabilt och jag funderar faktiskt själv på att investera mer pengar för att få riktigt bra fart på inkomsterna :)

   Radera
  2. Kollade upp STP och blev inte särskilt impad. Frusna konton och noll support. Känns nästan som en större risk än AdHit. Är van vid Neteller.

   Anders

   Radera
  3. Nja, kan inte riktigt hålla med. Har aldrig varit problem med mitt konto och när jag har kontaktat supporten har jag alltid fått svar inom 24-48 timmar.

   Tyvärr så går det inte att använda Neteller med såna här program.

   Radera
  4. Ursäkta att jag tjatar. ;)
   Ok, då kör jag STP.

   Har varit inne på ett forum och följt utvecklingen för AdHit. Ser ut vara på väg neråt men fortfarande 7% "ränta". Adzibiz ser ut att vara en kopia fast med 128% ROI och 39$/share.

   Anders

   Radera
 6. Inga problem Anders :)

  Ja, det har gått lite trögt på sistone men det lär ju bli lite ups and downs.

  Adzibiz är nästan en kloning rakt av men då konceptet är detsamma så bör programmet hålla en lång tid framöver :)

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Vad exakt skall man göra för att tjäna de 128% i Adhitprofits? Och hur länge tar det för en share att "mogna" som du kallade det? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   För det första så ska man köpa sig ad shares. Dessa kostar $45 styck. Efter det så ska man klicka på 10 annonser/dag för att vara med i vinstutdelningen.

   Det är de enda man behöver göra :)

   Det kan man inte svara på. Det varierar då man inte tjänar lika mycket från dag till dag. I början gick det rätt så snabbt men i takt med att AHP har växt så tar det nu lite längre tid.

   Radera
 8. Hallo, Roger här igen.
  Jag registrerade mig under dig på Adhits Profits men det kom annat emellan och innan jag hann aktivera mitt konto så var det tydligen inaktiverat och jag fick mejla lite och dona, men nu så är det aktiverat. :-)
  Jag har klickat på 10 ads som det står man ska göra men sen då? Vad går det ut på? Har kollat på introduktionsvideon men är man kass på engelska så är man...
  Måste jag investera pengar för att kunna tjäna pengar? Jag är personligen lite emot det..men du pratar bara bra om Adhits Profit så det känns ju något bättre. Men varför har de inte något av de mera kända betalningsalternativen, som Paypal & Neteller?? Jag har varken STP eller Payza, och det känns lite jobbigt att behöva registrera sig på ytterliggare ställen. Men men, Paypal och Neteller kanske kommer med tiden.
  Du kan ju förklara lite mer vad det är man ska göra är du bussig? Jag klickade 10 ads som jag nyss sa, men det verkade inte som Account Balance ändrades? Den stod fortfarande på 0.00

  mvh Roger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går ut på att köpa ad packs för att sedan t.ex marknadsföra sina andra program man är med i. Samtidigt som man gör detta så delar man på alla annonspengar som kommer in med alla andra medlemmar.

   Du kan tjäna pengar utan att investera pengar men då får du rikta in dig på att värva andra som förhoppningsvis köper ad packs. Då tjänar du 10% av alla deras köp.

   Där är snack om att PayPal ska lanseras inom snar framtid. När det gäller PPC annonseringen så har de redan infört PayPal som betalningsalternativ.

   Vill du att din kontobalans ska öka så måste du investera i ett eller flesta ad packs :) Annars kvittar det hur många annonser du klickar på...

   Radera