ekonomibloggar.nu

fredag, oktober 26, 2012

Utbetalning från clickbank - Check på ungefär $1100

Då har man ännu en gång fått ett trevligt brev i postlådan. Är det från Clickbank så är det alltid goda nyheter :) Eller, man kan iallafall förvänta sig det.

Som ni kan se här nedanför så ligger summan den här gången på runt $1100 och det är i runda slängar ungefär 7000 svenska kronor. Då har jag även räknat med avgiften som dras av. Den ligger på 250 kr hos min bank som för övrigt är Sparbanken Syd.


Nu går det mot mörkare tider när det gäller inkomster ifrån Clickbank. När det börjar närma sig jul och nyår så har folk andra saker att tänka på än att köpa digitala produkter på nätet och detta innebär att månaderna november,december och även en bit in på januari brukar vara tröga.

Men när det gäller julklappar så finns där inga begränsningar, där kan man spendera flera tusen utan att bry sig det minsta. Vi människor är rätt skumma typer egentligen...

Synd att digitala produkter inte är så populära julklappar ;)

Under dessa månader så brukar jag bygga en hel del nya länkar till mina sajter för att på så sätt synas lite bättre i Google och andra sökmotorer. Andra som har liknande sajter brukar tagga ner när det börjar gå mot jul och förlita sig på sin passiva inkomster. Min taktik går då ut på att slå till och "springa" om dessa sajter i sökresultaten på relevanta och attraktiva sökord.

Det har fungerat klockrent de andra åren och detta året lär det också fungera. Ännu bättre tror jag då jag har 5000 kr som jag spendera på att köpa blogginlägg med länkar i och även statiska länkar på webbplatser som är är riktigt starka!

När 2013 startar så kommer mina sajter förhoppningsvis att tjäna ännu mer passiva clickbankpengar åt mig !

13 kommentarer:

 1. Alltid trevligt med pengar som rullar in. Som ny läsare av din blogg, vad kan du rekommendera som du tjänar mest pengar på just nu?

  SvaraRadera
 2. Just nu, och det har jag gjort länge, tjänar jag mest pengar med clickbank och google adsense. På tredjeplats kommer affiliateinkomster men det går inte att jämföra med de clickbank eller adsense.

  SvaraRadera
 3. Konstigt att de på din check skrev 84 cents och inte 84 med bokstäver.... Är den giltig då? Hade för mig att allt var tvunget att skrivas med bokstäver.... Men det har väl fungerat för dig antar jag :D

  SvaraRadera
 4. Nu gjorde du mig osäker! Men om man kollar på alla mina andra checkar så skrivs alltid centen med siffror och allt annat med bokstäver. Och den gick även att ta ut så den bör inte vara ogiltig :)

  Arbetar du också med affiliateprodukter från Clickbank ?

  SvaraRadera
 5. Kul att det funkar bra för dig på Clickbank! Har själv vart sugen på att komma igång där men inte haft tid förrens nu. Du råkar inte ha lust att bjuda på en länk till någon av dina affiliate-sidor? Jag förstår om du av konkurrensskäl inte vill länka, men du kanske kan ta en sida som inte drar in så mycket pengar? Vore bra inspiration nämligen! Ha det fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För någon månad sedan så hade jag gärna bjudit på en länk, men det var innan en eller flera personer kopierade min framgång med att optimera för exakt samma sökord och använda exakt samma produkter...

   När man har hittat sina "guldkorn" ska man aldrig avslöja dem. Så det kommer jag tyvärr inte att göra längre.

   Radera
 6. Hejsan Rasmus

  Hur går det med Clickbank för dig nu?
  Länge sen du skrev något om det.

  Vore kul om du skrev något inlägg om det igen.
  Intressant läsning :)
  Du har en bra blogg med intressant läsning.
  /Rickard

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Rickard,

   Jodå, inkomsterna är fortfarande stabila. Förra gången jag fick check så glömde jag att fotografera den innan jag löste in den så därför har det inte blivit något nytt inlägg.

   Absolut, det ska jag göra när nästa check anländer.

   Radera
  2. Tjenare!

   Härligt att höra. Okej då förstår jag.

   Du får göra det man är lite nyfiken och vill se ;)

   Radera
 7. Tjenare där du jag tror du är en lögnare.
  Det bästa jag har fått in på adense är 55,90
  på en peiod av ett år och det går inte äns att ta ut du.

  Annars äger jag ju en resebyrå på över 2500 besök
  och inte mycket kapital från adense
  se själv på www.wt-nojesresor.se är du snäll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu förstår jag inte riktigt vad du menar.

   Inlägget handlade ju om Clickbank och inte Adsense...

   Radera
  2. Typ 5000kr per månad har jag utan problem tagit ut från adsense, det är inte speciellt svårt. Men nu var de ju clickbank det handlade om dessutom..

   Radera
  3. Att tjäna 5000 kr i månaden med adsense är precis som du säger, inte alls så svårt. Det är bara till att kämpa i början för att sedan ta betalt :)

   Radera