ekonomibloggar.nu

fredag, april 15, 2011

Google Sniper 2.0 - En dröm för en affiliatemarknadsförare

Google Sniper har blivit en av de bäst säljande produkterna på Clickbank någonsin och för varje dag som går upptäcker fler och fler människor hur bra denna digitala produkten är.

Varför har den blivit så populär?

Innan Google Sniper 2.0 släpptes ut på marknaden så fanns där ett antal liknande produkter som redan såldes på Clickbank. Problemet med dessa var att de var väldigt slarvigt utformade och många punkter som borde varit med togs aldrig upp i PDF-filerna som man fick tillgång till. När man hade läst igenom allt så var man inte så mycket klokare utan nästintill bara mer förvirrad.

De flesta begärde då pengarna tillbaka och för många av dessa produkter innebar det slutet. Med "slutet" menar jag att när alldeles för många begär sina pengar tillbaka så tas produkten bort från Clickbanks marknadsplats. På så sätt kan Clickbank förhindra att skräp och sådant som inte fungerar säljs till folk och det är ett stort plus.

När detta hände så satt antagligen en man vid namn George Brown och log. Det är nämligen den här mannen som har skapat Google Sniper 2.0 och detta gjorde han medan andras produkter blev bannlysta av Clickbank.

Det mest uppseendeväckande med George Brown är att han endast är 22 år gammal. Vid denna ålder är han alltså redan miljonär och han tjänar garanterat passiva pengar medan du läser den här texten. Han förstod väldigt snabbt hur mycket pengar han kunde tjäna genom att förfina andras tekniker och lägga till sånt som hade fallit i glömska. Detta har han gjort utmärkt om du frågar mig då jag inte saknar ett enda avsnitt i hans Google Sniper manual.

Man kan snabbt se att han har lagt ner hundratals timmar på att få sin produkt helt perfekt. Den stora anledningen till att Google Sniper säljs över hela världen och inte bara i engelskspråkiga länder är att vem som helst kan skapa en "sniper" sida på vilket språk som helst. Det behöver absolut inte vara på engelska, jag har själv skapat sidor på svenska och använt samma koncept som Google Sniper 2.0 beskriver och detta fungerar utmärkt.

Om du väljer att skriva på engelska så kommer du givetvis att ha lättare för att tjäna pengar då man kan nå fler människor ute på nätet men det går lika bra på svenska också.

Där finns 3 steg som du ska följa om du ska skapa dig en "sniper" sida.

1. Välj ut en Clickbank produkt som du vill marknadsföra

Google Snipers hemsida står där att man ska välja ut en Clickbank produkt men detta är inte nödvändigt. Du kan välja ifrån de svenska affiliatenätverken som exempelvis Adrecord om du vill det. Men jag rekommenderar att hitta en digital produkt från Clickbank då du kan tjäna 50-75% i provision varje gång du får en försäljning.

Jag har flest Google Sniper sidor med produkter från Clickbank men för 2 månader sedan testade jag att bli affiliate åt ett bingoföretag hos svenska affiliatenätverket Double och nu har jag skaffat mig ännu en passiv inkomst. När man följer riktlinjerna som George Brown har skrivit så blir det mycket svårt att misslyckas.

2. Följ riktlinjerna i Google Sniper 2.0

Detta är extremt viktigt. Börja inte fundera ut egna lösningar som kanske fungerar bättre. Följ riktlinjerna och reglerna till punkt och prickar istället. Varför förändra ett vinnande koncept?

3. Se den underabara webbtrafiken strömma in på din sajt

Följer du riktlinjerna så kommer du garanterat att få trafik. Svårare än så är det inte.

När du är färdig med din första Google Sniper sajt så är det bara att börja om och skapa en ny. Tänk dig när du har 10-20 olika webbplatser som alla genererar passiva inkomster till dig ? Då snackar vi utan tvekan 2000-3000 SEK per dag i passiv lön. Men behåll båda fötterna på jorden för stunden, det krävs en hel del arbete innan detta blir aktuellt.

En sak som jag stör mig ganska mycket på är att på Google Snipers hemsida så kommer du att mötas av en bild som talar om att George Brown tjänade runt 530.000$ år 2019.....

Detta är säkert fullt möjligt men beror det enbart på att han har skapat olika Google Sniper sidor ?

Nej. Det beror till stor del på att han säljer Google Sniper till personer runt om i världen.

Alla säljsidor på Clickbank är nästan likadana. Varför inte bara vara ärliga rakt igenom? Jaja, det är väl så det ska vara helt enkelt. Nu fungerar ju Google Sniper utmärkt så man ska väl inte klaga rent för mycket antar jag.

Om du är en nybörjare och kanske inte har hört talas om ordet affiliatemarknadsföring så behöver du inte vara orolig. Här är några saker som du INTE behöver ha:

* Du behöver ingen tidigare erfarenhet.

* Du behöver ingen egen produkt.

* Du behöver inte vara ett "teknikfreak".


* Du behöver inga pengar - allt är gratis!

* Du behöver inte ha massor av ledig tid - det går snabbt att komma igång.

* Du behöver inte veta något om pay-per-click, pay-per-view etc...


* Du behöver inte veta något om Facebook eller Twitter.

* Du behöver egentligen inte veta nånting, du kommer att lära dig det mesta från scratch.Sammanfattning

Vill du börja tjäna pengar genom affiliatemarknadsföring så rekommenderar jag verkligen Google Sniper 2.0. En mer komplett och lättläst online kurs kommer du att ha svårt för att hitta.
Detta utbildningsmaterial är en stor anledning till att jag själv började intressera mig för internetmarknadsföring.

22 kommentarer:

 1. När jag gör min beställning står det: Paid monthly. Kostar det alltså 310 SEK i månaden?

  SvaraRadera
 2. Yes, det gör det. Jag har själv märkt att de system som tar en avgift varje månad är bra mycket seriösare än alla de andra. Vill man ha kvalité så får man vara redo att pröjsa för det också :)

  De 310 kr är ingenting jämfört med vad man kan tjäna så jag kommer alltid att vara prenumerant :)

  SvaraRadera
 3. Jag har betalat för varan 47$ men fick inte ett skit..Jag fick bara ett mail där de står vad jag har beställt. Vad är de jag ska göra ?

  SvaraRadera
 4. Hej Johan.

  När du har betalat för Google Sniper så ska du få åtkomst till materialet direkt. Det vill säga, du ska få instruktioner per mail och kan sedan läsa allt material.

  Du får först ett mail från Clickbank vad du har beställt sen får du ett mail ifrån Google Sniper där det finns länkar som du ska klicka på.

  I ditt fall finns chansen att mailet har åkt ner i skräpinkorgen. Har du tittat där ?

  SvaraRadera
 5. Bör jag få nån program eller är de bara de som man får ?
  Jag frågar det för att när man kollar på hur George gör allt så ser de ut som att han gör de med hjälp av nån program.

  SvaraRadera
 6. Det är inget automatiskt program man får som ska göra "jobbet". Man får instruktioner i form av en PDF fil som man ska läsa. Förresten, i vilken video ser det så ut ?

  SvaraRadera
 7. På video 5 - LinkCloaking ...

  SvaraRadera
 8. LinkCloaking innebär i korthet att dölja den verkliga addressen. Det kan se ut så här. http://www.domän.se/rekommenderar/produkt
  istället för http://www.affnätverk.com/?3247594257

  SvaraRadera
 9. Tjenare Rasmus, Jag undrar om det är värt att köpa google sniper 2.0? Hur mycket pengar har du tjänat? Kan man ersätta detta med sitt heltids jobb?
  Det hade varit kul att snacka med dig mera om google sniper 2.0. Har du msn eller något liknande?
  hör av dig, hare bra!

  / Mvh William

  SvaraRadera
 10. Tjena William !

  Enligt mig så är det en riktigt bra informationsprodukt som går igenom alla väsentliga saker som har med internetmarknadsföring att göra.

  En annan produkt, som jag själv köpte när jag startade min business, var My Online Income System. Den är perfekt för alla nybörjare.

  Jag vet inte exakt hur mycket pengar jag har tjänat genom att använda mig av strategierna som man lär sig av Google Sniper men jag har haft stor nytta av det och pengar har tjänats på webbplatserna jag har skapat med RS.

  Visst kan man ersätta det med sitt nuvarande jobb, men då gäller det också att arbeta hårt i början. Ingenting kommer gratis. Du får reda på allt du behöver men ingen annan gör "jobbet" åt dig.

  Det är ingen produkt som man bara köper och sen börjar pengarna rulla in på kontot ;) Det krävs hårt arbete och en grymt stark vilja för att bli framgångsrik.

  SvaraRadera
 11. Tjo Rasmus!

  Hittade din sida härom natten och halkar in här sen dess, du skriver vettiga saker.
  Undrar med google sniper att det kostar varje månad, om man inte vill mer sen då? Vad gör man då om jag bara vill vara med i ett hslv år säger vi. Slutar man bara betala? Menar så man inte får kronofogden efter sig, vore ju inget kul. Och om man "hoppar av", kan man fortsätta tjäna pengar då eller "stryps" det man byggt upp så man inte kan ha kvar det om msn inte betalar månadsvis?
  Ha det gött //helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena !

   Kul att du tycker så :)

   Yes, det går bra att hoppa av om man inte känner för det längre efter t.ex ett halvår. Då har man antagligen lärt sig ett och annat som man ändå kan ha stor nytta av i framtiden.

   Nej, ingenting "stryps". Det du har byggt upp kommer fortsätta att ge inkomster till dig. Det du skapar är inte förknippat med Google Sniper. Där lär man sig bara hur man ska gå tillväga för att bli framgångsrik.

   Hoppas att du fick svar på dina frågor ? :)

   Radera
 12. Hej jag är internet marketer, jag använder www.plimus.com jag överför mina produkter där jag proggat för distribution jag får automatiskt kontakter av folk som vill marknadsföra min produkt som affiliate. Clickbank skall ha en start avgift på 49 dollar, man väljer ju det som är gratis å sen gör jag rätt bra vinster genom plimus också..Om man inte gillar clickbank så kan man använda tradebit och payloadz om man vill ha pengar direkt i sitt paypalkonto. Folk köper där, jag vet. Jag är ingen affiliate men jag låter folk sälja mina produkter det är det jag tjänar mest på. Man kan köra med en giveaway kampanj med också genom commission junction och search cactus å dom liknade som clixgalore m.fl tradedoubler är ju kanon oxå.

  Det är igenom internet marketing jag har råd å köra nyaste Audi Q5an jag skulle inte ens ha råd med nya bilar om jag inte gjorde något "Skapande av egna ideer som blir en produkt" det är det som säljer men det som säljer är att man behöver "TRAFIK" allting går ut på det

  Kolla in plimus!!! folk vill verkligen vara affiliates för din produkt!!!!

  Jag behöver inte säga mer har gjort detta sen 1999 och vet att detta fungerar.

  se också mina produkter på http://wmscripts.tradebit.com för mer produkter och kodning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer att Clickbank tar en startavgift på 40$ om man vill börja sälja produkter via dem, men denna minimala avgift får man in ganska snabbt.

   Plimus har jag aldrig hört talas om innan så jag tackar för tipset. Ska in och kolla vad dem erbjuder för något :)

   Jag funderar själv på att skapa en informationsprodukt inom ämnet "tjäna pengar" och mitt mål är att skriva den på engelska för att nå ut till fler kunder. Den svenska marknaden känns för klen just nu om man vill tjäna de stora pengarna.

   Wow, så det är genom de intjänade pengarna på dina egna produkter du kan köpa en sån bil ? Det är inte dåligt !

   Men du har rätt, för att börja tjäna riktigt stora pengar så behöver man skapa en bra produkt som folk gärna marknadsför.

   Tack för din kommentar och jag tror att du kan motivera väldigt många genom detta :)

   Radera
 13. Hej Rasmus jag har nu köpt google sniper 2.0 men jag förstår inte riktigt hur jag ska komma igång. Jag förstår engelska men tycker att det är rätt så rörigt. Undrar om det finns någon information på svenska hur man kommer igång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå,

   Kul att du också valde att investera i Google Sniper :)

   Någon information på svenska finns dessvärre inte men om du har några frågor så är det bara till att slänga in en kommentar här eller skicka ett mail.

   Jag hjälper gärna till.

   Radera
 14. Hej rasmus jag har lite funderingar på att köpa Google Sniper, men jag har bara lite frågor.
  Ungefär hur lång tid tar det innan man börjar käna pengar?
  Känar man lika mycke nu för tiden som man gjorde när de "började".
  Är det mycke att läsa innan man sätter igång och/ eller många videor att kolla på innan man sätter igång

  Tacksam för svar/ Martin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Martin,

   Det kan ingen svara på. Det beror på hur "hårt" man jobbar. Har man ingen tidigare erfarenhet så tar det lite längre tid då man måste lära sig allt från scratch.

   Absolut, den här marknaden är inte "mättad" inu. Den växer sig bara större och större. Så det finns stor potential inu. Jag bygger fortfarande sajter som efter ett tag drar in riktigt bra med pengar.

   Det är en del att sätta sig in i, men det är ju själva "utbildningen" som är guld värd.

   Radera
 15. tjena!!
  Jag undrar om alla siffror som George tipsar att hålla sig till t ex 13000 sökningar per månad fortfarande gäller. Han gjorde ju sin guide 2009 och internet världen har ju växt en del sen dess. har märkt att det är väldigt svårt att hitta keywords på google som har under t ex 13 000 sökningar per månad.


  //Robert

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Robert,

   Du har helt rätt i att internetvärlden har förändrats en hel del sen dess men strategierna som presenteras i Google Sniper är fortfarande grymt bra och fungerar.

   Radera
 16. Så google sniper är inte ett program man kan jobba ifrån utan bara en massa tips i pdf format?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Google Sniper är en steg-för-steg guide i PDF format som man ska följa. Så inget "automatiserat program" eller nåt sånt. Man får verktygen som behövs men jobbet måste man göra själv.

   Radera