ekonomibloggar.nu

tisdag, november 26, 2013

Idag fick jag mina pengar ifrån Empire Option !

ÄNTLIGEN !!! Det skulle max ta 7 dagar men det tog 25 dagar innan jag fick mitt uttag på £100 från min binära option mäklare Empire Option. Men på grund av att det tog sån lång tid så kommer jag bli kompenserad. Fick ett mail om detta igår och idag när jag loggade in på mitt konto så hade jag fått in £10 som kompensation. Inte helt fel och det är bara att tacka att ta emot :)

Nu skulle allt fungera igen och nästa uttag jag gjorde skulle max ta 7 dagar att genomföra. Kanon!

Var orolig att jag inte skulle få några pengar men nu vet jag iallafall att det fungerar. Har faktiskt idag gjort mitt andra uttag på £100. När jag får de pengarna så har jag tagit ut hela min investering så efter det blir allt plus i kassan. Har just nu ungefär £700 på mitt Empire konto och det växer sakta men säkert. Fast förra veckan blev inte särskilt lönsam. Marknaden kändes skum och jag lyckades göra många felval.

Men den här veckan är jag back om track och nästa mål är att få upp kontosaldot till £1000 ! Då kommer jag även att öka mina insatser.

8 kommentarer:

 1. Häftigt, gratulerar! :-)
  Skulle du inte kunna göra en liten guide hur du går tillväga på empire option? Har kollat lite på dom, men kan inte det här med trading nåt vidare och har inte litat på att man verkligen får betalt heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En guide är inte aktuellt än. Men jag kan säga såhär. Jag handlar bara med morgonpriserna. Har testat andra tidpunkter under dagen men då har det inte alls gett samma goda resultat.

   Betalt får man. Jag har fått betalt 2 gånger :) Var även osäker på detta men det fungerar riktigt smidigt nu.

   Radera
 2. Hej Rasmus
  Måste rådfråga dig om en sak som jag tror du känner till. Det handlar om InzideInfo och PCM som jag fick erbjudande till. Det är alltså killar som står bakom Fotbollspengar och jag tycker det är bra. Undrar vad du tycker om de övriga produkter, är de lika lönsamma och om det är möjligt för alla att kunna tjäna lite extra pengar med hjälp av det? Behövs några speciella kompetenser, kunskaper eller liknande? Var snäll och svara så snart som möjligt för att erbjudande gäller fram till 5/12 2013. Tack i förväg/MVH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte testat alla deras produkter. Jag kör mest Fotbollspengar då detta har gett mest plus i kassan för min del plus att jag är fotbollsintresserad :) Så det är jag inte rätt man att svara på.

   Radera
  2. Ok, men det är ingen fara i och med att du ända ihar svarat så sent så var jag tvungen bestämma själv om jag ska testa det eller inte. Varför är det så sällan nu för tiden du skriver inlägg här? Man blir ju lite ivrig när det gäller att tjäna lite
   extra pengar eller hur och så vill man ju hela tiden nya kreativa ideer och tips:))

   Radera
  3. Beror oftast på tidsbrist då jag har många bollar i luften. Driver en hel del andra projekt som jag försöker tjäna pengar med :) Men jag ska försöka uppdatera lite mer frekvent.

   Radera
 3. Skönt att se att strategin fungerar och att du fått tillbaka det du satsat! Gör inte som mig och bli fartblind bara. Går det dåligt så fortsätter det med största sannolikhet att göra det, så sluta för dagen. Det måste få gå minus nån dag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade likadana tankar i början. Jag "fick bara inte gå minus en dag". Då rasade allting och man började tänka på att jaga efter sina förluster. Detta leder verkligen till enorm katastrof !

   Det är inte hela världen om man ligger på minus en dag. har man ett vinnande system som man vet fungerar så kommer man att gå plus månad efter månad. En eller två förluster har inte så stor betydelse om man ändå vänder det till ett plusresultat i slutändan.

   Men jag vet, det är lätt att "trilla dit" tyvärr. Det gäller att ha stor disciplin på sig själv.

   Radera