ekonomibloggar.nu

fredag, augusti 30, 2013

$14,4/dag med RicanAdFunds

Då har jag snart uppnått mitt första mål att tjäna $15 om dagen med RicanAdFunds programmet. Endast $0,60 fattas. Jag har fortfarande inte gjort något uttag till mitt SolidTrustPay konto då detta inte kändes lönt. Väntetiderna för uttag är väldigt långa så det var lika bra att återinvestera tills jag kommit upp i $15/dag.


För övrigt så har jag börjat med något som heter binära optioner men som också kallas för digitala optioner. Det handlar om att köpa och sälja t.ex valutor, aktier, råvaror för att tjäna pengar på prisskillnaderna. Än så länge har jag inte haft någon större succé men jag har bara hållit på i 1 dag. Jag valde att sätta in £200 på mitt konto (avslöjar vilken sajt inom kort) och när dagen var slut igår låg jag back £25. Så nu har jag £175 på mitt konto.

Det handlar mycket om att analysera grafer och trender och förutse vare sig priset ska sjunka eller höjas. Just detta har jag rätt mycket erfarenhet av då jag är en aktiv sports trader på Betfair och där använder jag mig av BetAngel för att förutspå om oddsen kommer att förändras. Men binära optioner är lite klurigare men förhoppningsvis så lär jag få häng på hur det fungerar inom kort. Håller just nu på att "utbilda" mig :)

Tanken är att få mina £200 till att växa med 100% under september månad. Det är ett tufft mål men med binära optioner är det ingen omöjlighet då man kan tjäna runt 70% på varje trade ! Men när vinsten är hög så är även förlusterna höga. På varje trade riskerar man att förlora 100% av det man valde att investera om priset går åt fel håll. Skulle detta hända så får man alltid tillbaka 10% av satsat kapital men förlusten blir ändå svidande. Därför är det extremt viktigt med bra money management annars kan man snabbt förlora hela sin kassa. Man ska aldrig satsa mer än 5% av sina totala rulle på en ny trade.

Jag kommer att följa upp hut det går med min "nya karriär" med ett blogginlägg inom snar framtid.

12 kommentarer:

 1. Hej! Vet du varför väntetiderna för uttag är så långa, och hur långa är de?
  Varför är de det? Har de inte ett fungerande system?
  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har ännu inte fått igång ett fungerande system. De filar på en kortlösning så vi får se hur det blir med det.

   Men de flesta är nog rätt så trötta på det nu... Allt fungerar väldigt bra förutom det viktigaste. Uttagen. Men de är iallafall aktiva och uppdaterar med nya inlägg på sin blogg så vi får hoppas på det bästa.

   Radera
  2. Hej
   Undrar bara hur det går med "ADZIBIZ" nuförtiden. Är det fortfarande lika bra som det verkade i början? Funderar på att börja med den:).Vad är viktigt att tänka på innan man börjar med det?
   MVH/Suza

   Radera
  3. Tyvärr verkar det som att Adzibiz har stängt portarna... Det var en bluff sajt.

   Men det som har kommit igång igen är Ad Hit Profits. Man tjänade fantastiska summor i början för att sedan tjäna några cent om dagen men nu kan man tjäna ett par dollar om dagen igen :) De har gjort om programmet en aning.

   Så ska man börja med något så kan jag rekommendera Ad Hit Profits.

   Radera
 2. Tjena! bra blog, jag har kommit in på rican ad funds genom dig. De du skriver om binary options är jag väldigt bekant med, jag har själv sysslat med det. Jag skulle nog tyvärr avråda dig från det, och ge dig rådet att försöka med forex istället. Deras marknadsföring säger att forex är så mycket svårare, men i själva verket så behöver man faktiskt kunna grunderna,och till och med vara rätt så duktig på forex för att kunna ha en chans i binary opions. Det finns så klart många som kan tjäna pengar på det, men framförallt så gör din broker det. att bestämma riktning på marknaden är svårt, och att dessutom kunna sätta en tid på det är grymt svårt. Att du får ut 70 om du vinner och förlorar 100 om du förlorar är också inte gynnsamt. I forex satsar du 100, förlorar inte mer än 100 och du sätter ditt stopp rätt, och vinner så mycket marknaden vill ge dig. kan vara 500 om man bara ger det chansen. Man måste alltså inte ha rätt lika ofta. Jag vill bara ge dig en liten hint, för du har hjälpt mig. Testa absolut binary options om du känner för det, men de jag tror är det absolut bästa sättet att tjäna pengar på är forex. Läs lite om det så kommer du förstå hur lätt de är. Däremot finns det ingen lätt trading.... De tar några år att bli riktigt långsiktigt duktig. // Jimmie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du började med RAF :)

   Jag tackar för att du informerade mig om det! Jag har försökt med binära optioner nu ett tag och det går inte alltför dåligt måste jag säga. Men det låter så enkelt när de snackar om det men det är väldigt klurigt...

   Jag håller till väldigt mycket på Betfair och tänkte att det skulle vara kul att testa någon annan form av trading, men som du säger, det tar ett tag att bli riktigt vass.

   Radera
 3. Hej, det vore klädsamt av dig att kanske nämna att dessa program (Adzibiz, raf och förmodligen även ad hit profit) är s. k. ponzi scheme. Adzibiz är redan borta, RAF förmodligen detsamma och det finns mer att läsa om detta på www.moneymakergroup.com.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Adzibiz verkade iallafall vara det, men Ad Hit Profits är absolut inte det. Efter en trög period så har det programmet kommit igång på allvar igen. Charles (admin för AHP) verkar vara väldigt seriös. Många har redan tjänat väldigt mycket med programmet och så även jag :)

   RAF verkar inte heller vara någon ponzi. Men det är ganska svårt att få ut sina pengar... Inget snack om den saken. Men de uppdaterar din blogg frekvent och är även aktiva på ISM Magic forumet. Skulle det vara en ponzi så skulle de redan ha försvunnit för långa tider sedan...

   Är också inne på MMG ocj läser då och då. Många program försvinner men det finns faktiskt vissa som håller och de försöker jag att lokalisera och tipsa om.

   Radera
 4. Hej Rasmus!
  Rican funkar bra, ja, och nu rullar det även på bättre med AHP! Men har du problem med Neobux och Adzibiz?
  Jag kan inte logga in! Det har hänt innan med Adzibiz men då löste det sig själv men nu har det varit så här med både sidorna i ca en vecka.
  Den hittar liksom inte sidadressen till Adzibiz och Neobux kommer jag till rätt sida, men det ser ut som att det blivit nåt fel med deras HTML och det går inte klicka på några knappar. Har du nån idé, vad göra?

  Tacksam för svar,
  Mvh Dina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att AHP har kommit igång igen. Var inte så kul när man tjänade ett par cent om dagen... Nu är det desto roligare :)

   Adzibiz verkar tyvärr ha varit en scam. De har försvunnit. Tyvärr är det ju så i den här branschen :(

   Neobux ska väl fungera som det ska ? Jag har faktiskt avslutat mitt konto hos Neobux och tagit ut mina pengar. Har hört för mycket skumt om dem och även upplevt det själv så vill inte gynna ett sånt företag längre.

   RAF fungerar fint men det vore ju trevligt om man kunde få sina pengar någon gång... Men de håller på att arbeta med det påstår dem men frågan är, hur lång tid ska det behöva ta ?

   Jag har gjort ett uttag för någon dag sedan och det ska bli spännande att se om man få pengarna.

   Radera
  2. Jaja, känns skönt att slippa tänka på Adzibiz mer, det sög tyvärr från början, tjänade inga pengar.. Är riktigt nöjd med att AHP har kommit igång så bra igen! Hoppas verkligen att det ska ordna sig snart, med utbetalningar från RAF. De snackar på bloggen om lagändringar och åtstramningar i allmänhet, i landet..
   Jag hade problem med neobux i typ en vecka, såg som sagt ut som nåt design-fail.. Men nu funkar det igen. Är på väg att lägga av med det, jag med. tänkte "rida ut" de reffs jag har kvar och få ihop så många dollar som möjligt till att ta ut.

   Nåja, håll oss uppdaterade med ditt begärda uttag! :)

   Radera
  3. Har också läst det så vi får hoppas att de får ordning på det snart.

   Jag har också avslutat Neobux. Känns för "skumt". För många som har upplevt samma konstiga saker när man t.ex köper ett guld medlemskap osv..

   Radera