ekonomibloggar.nu

måndag, september 02, 2013

800 artiklar på Artikelparadis !

På senaste tiden så har intresset för att skicka in artiklar på min artikelkatalog varit väldigt stort. Detta har resulterat i att över 800 artiklar nu är publicerade i katalogen och där publiceras ungefär 3 nya varje dag. Fantastiskt!

Tyvärr så har jag haft dubbla semestrar kan man säga då jag först hade 3 veckor för att sedan ta ut en vecka till då jag åkte till Spanien och hade det gott. Ordet "tyvärr" kanske låter lite skumt att skriva. Vem vill inte ha semester ? ;) Men när jag kom tillbaka så hade en hel del jobb samlats under sommaren så "högen" var nog en aning större än Mount Everest skulle jag tippa på...

Skämt åsido, alltid kul med jobb och de senaste dagarna har gjort så att jag äntligen är "ikapp" igen.

Jag kommer att börja skriva om två nya saker här på bloggen är det tänkt. Det första är binära optioner som jag just nu håller på att testa och utvärdera. Jag satte in £200 på en sajt där man kan handla med binära optioner och just nu har jag runt £90 kvar... Låter inte superbra precis men jag får skylla mig själv. Jag gjorde ett par nybörjarmisstag så mitt saldo rasade rätt snabbt.

Men igår låg det på £73 och idag £90. Så idag har jag lyckats tjäna $17. Minsta insats på sajten var $25 och det körde jag med i början. Helt vansinnigt då mitt totala kapital bara var $200 ! Man ska helst inte satsa mer än 5% av sin totala bankrulle. Men nu har jag hittat något som kallas för "60 seconds trading" och där är är minsta insatsen $5. Det är mer lagom för min rulle.

Det är otroligt roligt och gör man rätt kan det vara otroligt lönsamt. Jag följer inget system utan jag har faktiskt utvecklat mitt eget tankesätt. Började igår och då gick jag plus-minus-noll men idag blev det alltså £17 i förtjänst. Det är runt 170 kr och det tog bara 25-30 minuter att tjäna denna summan med insatser på endast £5 åt gången. Jag riskerar alltså att förlora £5 vid varje tradingtillfälle.

Vinner jag så tjänar jag alltid runt 70-75% av satsat kapital. Så vinsten blir ungefär $3,5 varje gång.

Den andra grejen som jag ska köra igång med är något som nog många redan är bekanta med. Det är en enormt bra möjlighet till att börja tjäna pengar på internet. Jag skulle redan kört igång för 1 år sedan men då tyckte jag hela konceptet var skumt och väldigt dumt. Men nu, på senaste tiden, så har jag ändrat uppfattning och många av er som läser kommer definitivt att kunna tjäna en hel del pengar med hjälp av detta. Avslöjar inte vad det är inu men det kommer att komma mer information väldigt snart...

4 kommentarer:

 1. Hur ser besökarstatistiken ut för Artikelparadis? Är det värt allt jobb? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag lite dålig koll på faktiskt. Men efter Googles senaste uppdatering så verkar det som att antalet besökare har minskat rätt rejält...

   Radera
  2. Tråkigt att höra. Är själv sugen på att starta en artikelkatalog, men det verkar vara mycket jobb. Tjänar du några större summor med Adsense?

   Radera
  3. Det är en hel del arbete som måste läggas ner. Större och större, där blir iallafall så det täcker omkostnaderna för webbhotell och lite andra utgifter. Men efter att Artikelparadis inte blev "gillade" av Google så har inkomsten sjunkit betydligt.

   Radera