ekonomibloggar.nu

fredag, september 20, 2013

Ad Hit Profits har kommit igång igen

I början så kunde man tjäna helt sjuka pengar med Ad Hit Profis programmet och där var väl inte så många som trodde att detta kunde hålla i sig. Just detta blev verklighet efter ett tag då jag tjänade 2-3 cent/dag när jag hade klickat på mina 10 annonser!

Det sätter ju inte ens smör på bordet så jag la AHP åt sidan och det gjorde även många andra.

Men på senaste tiden så har programmet stylats om för att medlemmar ska kunna tjäna mer pengar än bara några cent. Nu är det inte längre möjligt att ha 10,50 eller 100 aktiva revenue shares samtidigt. Nu kan man endast ha en åt gången och när denna har "mognat" så går det automatiskt över till nästa share som man har köpt.

Där har även lagts till så kallade "mini revenue shares" och dessa kostar $10 styck. Av dessa kan man ha hur många man vill.

Jag har gjort ett nytt försök med Ad Hit Profits och just nu har jag 1 aktiv revenue share (man kan bara ha en åt gången) och 2 aktiva mini shares. Jag tjänar just nu lite över $1 om dagen och det kan verka lite, men det blir ändå runt $30/månad och denna summan betalar t.ex min mobilräkning. Det enda som krävs är att man klickar på sina 10 annonser varje dag och det tar inte många minuter.

Givetvis kommer jag att bygga på med fler mini shares varje gång som mitt kontosaldo når upp till $10. På så sätt kommer min inkomst hela tiden att öka.

6 kommentarer:

 1. Det var ett tag sedan jag la ner AHP. När jag la ner det hade jag en ad-pack som endast hade tjänat in $2 av $56.. Eftersom du är på G igen så testar jag också ett par dagar och så länge det ger mer än 1-2 cent per dag så kan det vara värt att fortsätta.

  Såg att Adzibiz hemsida är borta helt och hållet nu. AHP har alltid känts lite seriösare än så..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju absolut inte samma återbetalning som i början men många bäckar små blir till en stor å :)

   Håller med. Adzibiz var ju 100% kopia av AHP och detta var ett smart drag av personerna bakom då de kunde lura en jäkla massa människor... Tyvärr arbetar många på just det sättet och tjänar stora pengar. Tråkigt, men sant.

   Radera
  2. Tänkte fråga om de "mini Revenue shares" och hur funkar det. Hur stor avkastning blir på det och måste man göra något extra förutom att klicka på de 10 annonser? MVH/Suzana

   Radera
  3. Rasmus om du ska köpa en ny "mini revae share" för varje 10§ på ditt konto som du säger när tänkte du ta ut några pengar?? Jag är lite sugen att ha nytta av pengarna:))

   Radera
  4. De funkar precis som de vanliga som kostar 45$. De kostar 10$ och "mognar" när de nått upp till 12,50$.

   Nej, det enda som krävs är att man klickar på sina annonser dagligen för att tjäna något.

   Radera
  5. Det är jag med. Man har inte så mycket nytta av pengarna om man bara ska återinvestera dem. Men tänkte först köpa ett par mini shares innan jag gör uttag. Så jag får igång "pengaflödet".

   Nu kan man ju även ta ut till sitt PayPal konto och det ska jag börja göra :)

   Radera