ekonomibloggar.nu

tisdag, juni 25, 2013

$70 på två dagar !

Som bilden bevisar här nedanför så tog jag ut $40 under gårdagen från mitt Ad Hit Profits konto och idag gjorde jag ett nytt uttag på $30 ! $70 på två dagar tackar man inte nej precis nej till :) Pengarna är nästan 100% passiva då man endast behöver klicka på 10 annonser varje dag för att vara med i vinstutdelningen.


Just nu ser min statistik ut på följande sätt:

Min egna investering: $90
Jag har plockat ut: $270

Min vinst landar för tillfället på: + $180

Mina aktiva ad shares är runt 13-14 stycken just nu och tanken är att återinvestera ett par dagar för att komma upp i 18-20 stycken.

Jag säger som många andra redan har sagt. Ad Hit Profits är ett helt fantastiskt program och alla kan tjäna riktigt bra med pengar. Om du inte har kommit igång med programmet än så finns det ingen anledning att tveka längre. Läs mer på den här sidan.

14 kommentarer:

 1. snabb fråga.. suttit på tåg i dag och klickat fler en 10gånger, är det nån ide , för jag satt och klickade i tre timmar :-)

  gick med idag så jag är ju grön på detta

  Med vänlig hälsning
  Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste tyvärr göra dig besviken Fredrik. Det kvittar om du klickar 10 eller 1000 gånger på annonser, du kommer ändå inte att tjäna mer eller mindre.

   Men du behöver inte känns dig dum. Jag gjorde precis samma sak när jag började då jag också trodde att man tjänade mer pengar :)

   Men som sagt, det räcker med 10 om dagen.

   Radera
 2. hej rasmus ,

  har följt dig typ ett år via fottbolls trejder
  men här kommer en första fråga(or).
  om jag köper 2+2 adp + adz = en insats på 45+39 usd & jag är villig att riskera detta förstår att inte du kan ge garantier på ngt , men har en fundering om du tror att det är möjligt att tjäna 50 usd/dag och hur lång tid tar det att komma dit ?sedan undrar jag över stp konto, kopplar jag det till mitt visa ?? tack på förhand / daniel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Daniel,

   Kul att du följer min trading blogg! :)

   Om du köper 2 hos Aa Hit Profits och 2 hos Adzibiz så blir väl kostnaden det dubbla ? Dvs, 90 och 78 dollar ?

   Det är 100% möjligt att tjäna runt $50 om dagen men hur lång tid det tar att komma dit kan jag inte svara på. Vissa dagar tjänar man mindre och vissa dagar mer. just nu är det inne i en "torrperiod" där inkomsterna inte är så höga varje dag men det gäller att ha tålamod.

   Yes, du kopplar ditt STP konto till ditt bankkort. En del klagar på att denna process är lite komplicerad och jag kan hålla med, men följer man instruktionerna så blird et inga problem. Annars är det bara till att fråga mig så hjälper jag gärna till :)

   Radera
 3. tack rasmus för svar .. gjorde väll en tanke vurpe där...
  blir som du säger de dubbla.. fortfarande hanterbart typ...190 dollars säg 200 säg 1500 kr , är beredd att riskera det absolut, min plan är att återinvestera så långt det gå ca 3 mån sedan hoppas jag kunna ta ut grund insatsen men ändå ha ngt kvar som ger ngt ... går det eller är tidshorisonten för snäv ?? hur går det m sportzen ... kör du ngt via sportz bot ? jag gjode det men brände mig o känner att nu skulle ngt behöva gå rätt mvh / daniel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut en bra plan och din tanke med att återinvestera i 3 månader är inte alls dum. Men jag själv hade försökt att ta ut grundinsatsen lite tidigare. Man behöver inte ta ut hela på en gång. En dag så kanske du återinvesterar $45 i en ny share samtidigt som du får $10 över. Då kan du ta ut dem.

   Det tar givetvis längre tid att "arbeta sig uppåt" om man tar ut så det väljer man själv. Men då Ad Hit Profits känns som ett starkt program som kommer att vara kvar länge så kan din tanke innebära succé :)

   Nä, använder inte SPORTZBOT. Kör bara med tradingmetoderna från Fotbollspengar :)

   Radera
 4. Hej Rasmus
  Såg att Admin för AHP hade Webniar igår och undrar om du såg det? Tänkte kanske att han förklarar varför det går så trögt som det gör just nu.
  MVH/Suzana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tittade lite på det. Återbetalningen när det har gått "trögt" har varit runt 2-3% och det är egentligen fantastiskt bra om man tänker efter !

   Andra program (som vanligtvis försvinner efter ett par veckor) har lägre återbetalningsprocent varje dag. Så att man får 2-3% på sin investering VARJE DAG hos AHP är helt fenomenalt.

   I början blev man nog en aning "bortskämd" då man tjänade fantasisummor, men det kommer alltid att komma ups and downs. Allt handlar om hur mycket pengar som läggs på annonsering och det varierar stort skulle jag tro.

   Men jag ska inte ljuga, även jag blev lite "missnöjd" när inkomsterna dalade neråt men jag har tänkt om. Men man ska inte glömma att "arbetsinsatsen" som krävs för att tjäna pengar med programmet är minimal. Man behöver ju bara köpa ad shares och klicka på 10 annonser per dag och sen rullar pengar in helt passivt.

   Så det är egentligen helt otroligt att man får chansen att tjäna pengar på detta enkla sätt :)

   Radera
  2. Ja, du har faktiskt helt rätt i. Jag är inte heller någon girig person men det handlar bara om att man är skeptisk mot såna programmen så fort någonting börjar kännas konstigt eller hur? Jag blir bara orolig för att det ska läggas ner.....annars är det KANON som det är nu bara att det håller sig längeeeee:))).
   Men en fråga till: Jag såg nämligen att man kan återinvestera i AHP från sin balance konto bara delvis om man vill.....tex. om man har $25 så kan man använda det + betala resten från STP. Tycker du att det är bättre på nått sätt att göra så än att man väntar tills man tjänat ihop 45?

   MVH/Suzana

   Radera
  3. Absolut, jag är likadan. Man har ju liksom varit med förr och förlorat pengar... ;)

   Där finns bara ett botemedel när man känner sig orolig och det är att plocka ut sina investerade pengar så fort som möjligt. Om där händer något efter det med programmet så är det givetvis tråkigt, men man förlorar inget. Det är ett rätt bra känsla :)

   Jag tycker att man väljer hur många ad shares man vill ha från början och efter det investerar man inte mer av sina egna pengar. Men det är bara vad jag tycker. Det blir lite tråkigt att hela tiden skjuta in mer pengar av sina egna...

   Radera
 5. Hej Rasmus!
  Jag har en fråga om Ad Hits Profit.Kan man tjäna pengar där utan att investera?
  Mvh Srdjan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Srdjan,

   Absolut, det är möjligt. Men då får man rikta in sig på att enbart värva andra personer till programmet och tjäna kommission när dem köper ad packs. Man tjänar 10% på deras köp.

   Det är de enda sättet utan någon egen investering.

   Radera
 6. Tråkigt att AHP har tappat fart totalt.. det dröjer nog inte länge innan jag slutar besöka sidan helt. Att klicka dom där 10 annonserna per dag är inte värt de pengar man tjänar längre. När det var som bäst kunde jag tjäna upp till 150usd per dag, då med ganska många adshares. Hade inte trott att de summorna skulle hålla i sig, men nu är det ju bara löjligt, tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig Johan. Nu är det riktigt löjligt... Profit sharing program är riktigt bra men när där kommer in för många medlemmar så blir det väldigt låga siffror varje dag...

   Jag har själv inte besökt sajten på ett par veckor.

   Radera