ekonomibloggar.nu

söndag, juni 02, 2013

Lägesrapport för RicanAdFunds

För att kunna göra situationen hållbar igen och inte behöva stänga ner RAF programmet så kommer där att ske stora förändringar. Bland annat så kommer det bara att vara möjligt för de som bor i ett EU land att vara medlemmar hos RicanAdFunds. Eller, fast man inte bor i ett EU land så kan man ändå signa upp ett konto men man kommer inte att kunna köpa ad units utan man får då istället rikta in sig på att värva nya medlemmar till programmet.

Vi i Sverige påverkas inte av detta utan kan utan några problem fortsätta att köpa ad units när programmet har kickat igång igen.

Man kommer inte heller att kunna använda sig av payment processorn Liberty Reserve (läs mer här) eller Perfect Money då dessa är borttagna. Så nu gäller antingen Egopay eller Solid Trust Pay. Jag använder själv STP och jag rekommenderar detta till alla.

Jag nämnde lite längre upp i texten att "stora förändringar kommer att ske" och här nedanför finns info om vad som kommer att gälla hädanefter:

 • Varje ad unit kommer att kosta $10 att köpa.

 • Man kommer att tjäna 1,5% på varje ad unit ($0,15/dag)

 • Varje ad unit kommer att vara aktiv i 100 arbetsdagar (måndag-fredag)

 • Efter 100 dagar, när en ad unit blir inaktiv, så kommer den ha tjänat ihop $15. Den totala inkomsten per ad unit blir då $15 - $10 = $5 i förtjänst. Det är en enorm skillnad från tidigare då en ad unit kostade $15 att köpa för att sedan bli inaktiv när den hade nått ungefär $37. Då tjänade man $22 per unit.

 • För varje ny unit man köper så får man 3000 x 3 ad credits + 500 ismMagic points. Så för att joina RAF så måste man även ha ett konto hos ismMagic.


Vill man värva andra medlemmar till programmet så kommer följande att gälla:

 • 5%, 3% och 1%.

 • Exempel: Du värvar någon som sätter in pengar och köper ad units för $100. Du tjänar då $5 (5%)

 • Den du värvade värvar i sin tur en ny person som också sätter in pengar och investerar $100 i ad units. Du tjänar då $3 (3%)

 • Personen under din första värvning värvar sedan en ny person till programmet och då kommer du att tjäna 1% av vad denne investerar i nya units.

 • Man kommer även att kunna tjäna pengar när en person i din downline återinvesterar. Då gäller 3% och 1%.

 • En annan viktig detalj är att man INTE kan ta ut pengarna som man tjänar på sina värvade personer. Dessa pengar kan endast användas till för att köpa nya ad units.

Efter många om och men så ska det bli kul när RicanAdFunds kör igång igen och nu ska det förhoppningsvis vara slut med alla problem :)

All väntetid är dryg innan allt sätter igång igen men det har inte så stor betydelse då det hetaste tjäna pengar programmet just nu stavas Ad Hit Profits !

2 kommentarer:

 1. Tjänare Rasmus
  Jag kan inte riktigt förstå vad som händer med ricanadfunds för att de blir tvungna att sänka förtjänst så drastiskt.......är det inte en slags bedrägeri också mot människor som redan satsade på de??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå,

   Det handlar väl mest om att det inte gick att betala ut så mycket pengar på varje ad package. De genererade ju runt $22 i vinst åt alla medlemmar...

   Visst, $5 på 100 dagar låter ju inte särskilt mycket men man kan arbeta upp en riktigt bra extrainkomst ändå.

   Nja, vill inte kalla det bedrägeri. Då skulle dem försvunnit med alla pengar. Man väljer själv om man ska satsa i såna här program. Man ska alltid ha råd att förlora pengarna om detta skulle inträffa.

   Nu ska dem bygga upp allt igen och den 1 Juli ska allt gå smidigt igen. Så förhoppningsvis har vi sedan ett program som kommer att hålla en lång tid framöver :)

   Radera