ekonomibloggar.nu

tisdag, juni 04, 2013

Mitt tredje uttag från Ad Hit Profits

Gjorde precis ett nytt uttag från mitt Ad Hit Profits konto till mitt STP konto. De två första uttagen har tagit runt 20 minuter att bli godkända men det tredje tog ungefär 30 sekunder ! I och med att allt fler medlemmar ansluter sig till AHP så blir det otroligt tidskrävande att manuellt granska samtliga uttag som medlemmar gör så därför görs detta nu helt automatiskt. Så begär du ett uttag så har du det inom minuten hos din payment processor.

Screenshot från mitt STP konto

Min egna investering är $90.

Jag har hittills plockat ut $35.

Ligger just nu på - $55.

Vill du själv komma igång och tjäna pengar med Ad Hit Profits ? Det är väldigt enkelt och vad du behöver är följande:

1. Ett konto hos en payment processor. Jag själv använder Solid Trust Pay. Men man kan även använda Payza eller Ezybonds om man så vill.

2. Ett konto hos Ad Hit Profits. Du kan joina programmet genom att klicka på denna fantastiska länk :)

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring programmet. Jag hjälper gärna till så du kommer igång med ditt pengatjänande :)

6 kommentarer:

 1. HEj Rasmus
  Men när man registrerar sig och köper en share för 45 hur går det till, vad ska man egentligen göra för att tjäna pengar och hur mycket då...ca??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjenare,

   Det enda man behöver tänka på är att klicka på 10 annonser/dag. Gör man detta så är man med och delar inkomsterna som programmet får in men missar men det så tjänar man heller inga pengar. Detta tar inte så lång tid. Max 5-10 minuter.

   Man tjänar $11,25 från varje share. Du köper för $45 och när den har nått $56,25 så blir den inaktiv och lämnar dig med en profit på $11,25.

   En share tar ungefär 15-20 dagar att bli "klar" men varje gång din kontobalans har nått $45 så kan du återinvestera i en ny share.

   Radera
 2. Vad jag inte fattade från början var att man måste själv lägga upp en länk/banner för att tjäna pengar också. Jag lade inte upp nån först och då tjänade jag ingenting. Så fort jag laddade upp en, så började pengarna rulla in - lite gött!! ;) Däremot så har jag köpt 2 shares, men har bara lyckats ladda upp EN bannerlänk, är det inte en banner/share ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Dina,

   Det blev ju lite dumt ;) Men kul att du har fått fart på det nu.

   Nej, man kan bara ladda upp en banner. Det kvittar hur många shares du har. Men man kan däremot byta till en annan banner när man vill.

   Radera
  2. Hallo
   Varför skulle man bytta banner, spelar det nån roll eller? Var hittar man någonstans den länk/banner som man laddar upp? Är det rätt strategi från början att återinvestera alla pengar i en ny share tycker ni?
   MVH

   Radera
  3. Om man t.ex vill promota något annat så kan man byta banner. Ett nytt program man blir medlem i eller man kanske vill börja driva trafik till sin blogg.

   Du väljer själv vilken banner som du ska använda. Det är inget som är förbestämt. Är du med i ett annat "tjäna pengar program" så är det en bra idé att ladda upp den bannern.

   Men är du inte medlem i något annat program så kan du välja att ladda upp din ad hit profits banner.

   Det beror på hur mycket man har investerat. Men vill man få snurr på det snabbt så ska man återinvestera allt. Men jag rekommenderar alltid att ta ut sina egna investerade pengar så snabbt som möjligt.

   Det har jag gjort och nu blir allt jag tjänar bara plus :)

   Radera