ekonomibloggar.nu

lördag, maj 11, 2013

Nu kan jag börja att plocka ut pengar ifrån mitt RicanAdFunds konto

Nu på morgonen så loggade jag in på mitt IsmMagic konto för att se om min E-Wallet hade aktiverats (postade en support ticket i förrgår) och jag mötes av en väldigt trevlig syn. Nu är den äntligen aktiverad!

Nästa steg var att generera en "magic code" och här förväntade jag mig stora problem då ingenting har fungerat smärtfritt hittills... Jag skrev in mitt nummer (i mitt fall var det numret på mitt svenska pass) och klickade på "generate". Döm av min förvåning när jag möttes av den här bilden:

Av säkerhetsskäl så är koden överstruken

Så nu har jag äntligen min magiska kod. Den ska man vara extremt rädd om och aldrig ge ut den till någon obehörig.

Nästa steg var att registrera min payment processor som är Solid Trust Pay. Om man inte har fixat en magic code och vill registrera sin payment processor så tar det ungefär 14 dagar innan det godkänns, men med en magic code så sker det direkt.

Även detta fungerade utan några som helst problem så nu är mitt RicanAdFunds konto 100% redo för framtida utbetalningar !

Förresten, jag hittade precis ett ganska intressant inlägg där skribenten ger sin syn på om huruvida RicanAdFunds och IsmAdsincome programmen är bluff. Du hittar inlägget här.

Det kanske ger en liten tankeställare till alla "tvivlare" ;)

Jag har inte riktigt bestämt hur min strategi ska se ut framöver. Just nu tjänar jag sammanlagt $10,2 (34 aktiva ad units) per dag. Men det lutar åt att fortsätta med återinvesteringen tills jag tjänar $15 om dagen. Men får fundera lite på det.

Känns hursomhelst riktigt bra att kontot är good to go ! :)

13 kommentarer:

 1. Wow, grattis! :)
  Jag kan inte heller aktivera min e-wallet+RAF, jag får upp meddelandet "RicanAdFunds username XXXXXX not found,or you have logged into RicanAdFunds with a different username". Var det detta problem du hade också? (För det är rätt anv.namn som står!)

  / Dina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag fick upp "Your user ID is already in use!" eller något liknande, men jag har sett att fler medlemmar har fått upp meddelandet som du beskriver.

   Är du medlem i Rican Support Ticket gruppen på IsmMagic ? Om du är det så ska du hitta diskussionen med titeln "Error Activating E-Wallet" och följa instruktionerna så kommer ditt ärende att lösas :)

   Eller du kanske redan har gjort det ?

   Radera
 2. Ah, okej. Nej, jag hittade den gruppen idag! Jag fyllde i mina inloggningsuppgifter för IsmMagic och tryckte på Join Group och måste vänta på att godkännas. Jag har inte kollat igen efter det, men ska kolla in lite senare och med jämna mellanrum :)
  Tack så mycket! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det brukar gå rätt så snabbt att bli godkänd. För mig tog det bara någon timme.

   Alla som har reggat ett konto nyligen upplever inga problem så det gäller bara de lite äldre medlemmarna. Men när min E-Wallet blev fixad så fungerade allt så det bör bli likadant för dig.

   Varsågod, kul att kunna hjälpa till :)

   Radera
 3. Ifall någon skulle undra, så det felmeddelandet jag fick upp, det berodde på att mitt användarnamn är registrerat med stor bokstav i början - då måste man gå till ( http://www.ismmagic.com/downline-builder.html ) och ändra, så att det bara står med små bokstäver. Nu får istället ett annat felmeddelande men det har jag postat på supportsidan och hoppas få hjälp med snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För inte så längesedan så uppdaterade Russel RAF:s nyhetsblogg där han påpekade att man skulle tänka på detta, så det borde jag ju ha tänkt på! Men kanon att det löste sig :)

   Radera
 4. Tydligen så var det inget "problem", jag gick tillbaka till RAf + ismMagic och dubbelkollade min adress, eftersom det var det felmeddelandet handlade om. Jag hittade en liten sak som inte stämde överens; mitt "län" jag bor i heter Ile-De-France och på en av sidorna stod det med ett stort "D" och på andra sidan ett litet "d". Jag ändrade det och vips så var mitt RAF-konto sammankopplat med min E-wallet!

  För mitt svenska körkort var det mitt personnr som gällde för att få min magice code (nr 5 på körkortet, 10 siffror), utan bindestrecket! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Systemet är antagligen extremt känsligt när det gäller stor och liten bokstav. Har sett en hel del medlemmar som har postat support tickets om detta.

   Då är du också klar med hela processen så nu är det bara till att tjäna storkovan och sen casha ut :) Hur ser din strategi ut ? Återinvesterar du allt ?

   Radera
  2. Haha ja eller hur ;) Ja, jag har allt klart för att casha ut!
   Jag har inte satsat så mycket (men ändå: 180 usd). Jag har ju inte direkt nån budget för sånt här just nu, men detta är för bra för att inte investera i ;)
   Min "lilla naiva" strategi är bara att återinvestera allt just nu, åtminstone tills de kommit ifatt med uttagen, och när jag känner mig nöjd ska jag vänta med att återinvestera tills jag kan plocka ut så mycket jag satsat. Och sen bara låta det fortsätta växa. När jag ser att jag får ut mina pengar som jag ska, tänkte jag börja "värva" vänner och familj att satsa, just för att jag då vet att det funkar, och vad jag "lurar på dem" :)

   Radera
  3. Jag resonerade på ungefär samma sätt. Det kändes dumt att inte hoppa på tåget :) Man måste riskera lite för att vinna stort.

   Att ta ut hela sin investering är också mitt primära mål. Men har inte riktigt bestämt mig hur strategin ska se ut.

   Det är ingen dum idè, annars så kanske dem inte hade blivit speciellt glada ;) haha. Men det ska nog inte vara några problem med uttagen.

   Radera
 5. Hej, om jag bara får flika in hur jag gjorde/gör med återinvesteringen. Jag återinvesterade tills jag tjänade $15/dag sen fortsatte jag att köpa en position varje dag. Allt som jag tjänade utöver dessa $15/dag som går åt till att köpa en position tog jag ut veckovis.

  Idag kör jag fortfarande likadant fast jag köper 2 positioner varje dag o sparar allt över $30. Bara ett tips :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just den strategin har jag också suttit och filat på. Det vore ju väldigt trevligt att kunna köpa en ny position varje dag plus att kunna spara till ett uttag.

   Tack för tipset. Jag lär nog också göra likadant :)

   Radera
  2. Låter som en riktigt bra plan!
   Dock tar det lång tid för mig att komma upp i $15/dag, då jag bara investerat lite själv och ännu inte har några "downliners". För närvarande kan jag inte riskera att investera mer än jag gjort så jag får vara lite mer tålmodig lite längre ;)

   Radera