ekonomibloggar.nu

lördag, maj 18, 2013

RicanAdFunds - 40 aktiva ad units ger mig en passiv inkomst på $12/dag

Då har jag lyckats "arbeta" mig upp till 40 aktiva ad units som ger en helt passiv inkomst på $12 om dagen med RAF programmet. Sweet ! Nu är det bara 10 units kvar tills jag kan casha in $15/dag. Just nu är det mitt primära mål.


 • Vad har jag investerat - $315 från början


 • Vad har jag tagit ut - $0 hittills


 • Vad tjänar jag just nu per dag - $12


 • Min nuvarande strategi är - Återinvesterar allt tills jag tjänar $15/dag. Efter det så ska jag göra mitt första uttag.


 • Är du intresserad av att gå med och tjäna passiva pengar med RicanAdFunds programmet så ska du besöka den här sidan för mer detaljer om hur allt fungerar.

  Är det några oklarheter så får du gärna höra av dig så ska jag försöka reda ut det :)

  4 kommentarer:

  1. Hej!

   Så när tror du att du kan ta ut allt du har investerat och samtidigt ha en passiv inkomst på ca $15?

   SvaraRadera
   Svar
   1. Det är en väldigt bra fråga. Har jag inte riktigt funderat över. Men det lär nog dröja en bra stund till. Ska försöka "spara" ihop $50 för att sedan göra mitt första uttag och se om detta fungerar bra :)

    Radera
  2. Svar
   1. Det blev ett uttag på $15 istället :) Ska bli spännande och se hur lång tid det tar...

    Radera