ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 21, 2013

Vecka 13 med Neobux

Kontot fortsätter att öka och nu är det bara ungefär $15 kvar tills jag kan inhandla ett guld medlemskap. Här nedanför är en screenshot hur mitt konto ser ut idag:


Jag har lyckats övertyga mig själv gällande frågan "kan man tjäna pengar med Neobux". Många påstod att det skulle vara riktigt svårt då hyrda reffs inte klickade särskilt mycket men det har jag inte upplevt. Eller, i början upplevde jag detta men det tar ju lite tid att hitta bra och aktiva reffs.

Jag har haft stort tålamod och förhoppningsvis kommer det att ge något i slutändan :)

Mitt mål från början var ju att tjäna $20-30 men det lär bli svårt. Även med 2000 hyrda reffs. Så nu har jag monterat målet till mer rimliga $10-15 om dagen. Det känns inte alls omöjligt och det är bara att fortsätta "jobba" för att uppnå det!

$10/dag innebär en extrainkomst på runt $300 varje månad och även fast detta inte är någon "jättesumma" så lär jag välkomna min nya extrainkomst med öppna armar. Men det är en bit kvar !

Vill du också joina Neobux för att tjäna lite extrapengar ? DET ÄR KLART DU VILL :) Klicka då här för mer info.

4 kommentarer:

 1. Hej Rasmus
  Nu är jag lite förvirrad över min Neobux. konto eller snarare hyrda refs. Jag har 200 refs och det går relativt bra men nu fick jag se att det är flera stycken som har kvar bara 5...6...7 dagar men har inte så bra klickfrekvens, ligger kanske runt 1,2-1,5. Ska jag färlänga nu för de också tycker du eller vad ska jag göra? MVH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du inte Autopay ON ?

   Har de så lite dagar kvar så bör du förlänga hyrestiden och det är svårt att säga om du borde recycla dem.

   Har de varit dina reffs en längre tid så kan man vänta, men är de relativt nya så bör man recycla enligt mig.

   Radera
  2. Autopay är på ON men den funkar väl inte om refs har mindre än 20 dagar kvar....är det inte så eller?
   Jag har förmodligen missat att förlänga de innan 20 dagar förstår du?

   Radera
  3. Jo, det stämmer. AutpPay fungerar bara om en reff har minst 20 dagar kvar.

   Men det är bara till att förlänga och sen kommer AP fungera igen :)

   Radera