ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 07, 2013

Vecka 11 med Neobux

Nu är jag inne på vecka 11 med mitt Neobux projekt. Saldot på kontot ökar minst sagt inte i någon rasande fart men det ökar och det är huvudsaken. En megastor fördel är att jag knappt behöver byta ut inaktiva reffs längre. De som jag har sköter sig nästintill prickfritt :)

Jag kan därmed lägga mer pengar på att förlänga hyrestider och nu har jag börjat att förlänga med 60 och i vissa fall 90 dagar. Ju längre man förlänger, desto högre rabatt får man. Idag ser mitt konto ut på följande sätt:


På sista tiden har jag även "rensat" bort direkta reffs. Direkta reffs är personer man lyckas värva till Neobux med sin unika refflänk eller annonsbanner. Det kanske låter lite underligt, varför skulle man vilja bli av med dessa ?

Anledningen är enkel. De har helt enkelt slutat att klicka på annonser. Alla följer samma mönster. I början är man entusiastisk och motiverad och man klickar som en galning på alla tillgängliga annonser men efter ett tag blir det glesare mellan klicken och till slut slutar man helt.

Jag kan inte riktigt förstå detta beteende. Ska man lyckas med Neobux så måste man sätta upp ett långsiktigt mål. Man kan även sätta upp små delmål på vägen. Det blir lite roligare och man blir dessutom mer motiverad. Är man ute efter "snabba cash" så ska man absolut inte joina Neobux. Då är det bättre att lämna in en Lottorad och hoppas på storvinst.

Sammanlagt så har jag fått plocka bort 12 direkta reffs. Så om du funderar på att signa upp ett konto hos Neobux ska du vara medveten om att det inte är det "glassigaste" jobbet man kan utföra. Att logga in varje dag och se på annonser, slutföra minijobb, byta ut inaktiva reffs, förlänga hyrestider etc är inte särskilt skoj, men om man kan tjäna pengar i längden så är det kanske värt besväret ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar