ekonomibloggar.nu

söndag, maj 05, 2013

$90 är investerade hos Ad Hit Profits

Ad Hit Profits är ett program som delar 100% av sina inkomster med sina medlemmar. Varje så kallad ad spot kostar $45 och från dessa är det möjligt att tjäna sammanlagt $56,25 som med andra ord blir en ökning med hela 125% ! Idag valde jag att investera i 2 ad spots och för detta fick jag betala $90. De har redan börjat att generera pengar som ni kan se på bilden här nedanför:


På bara ett par timmar har mitt konto ökat från $0 till $1,13 ! Kontosaldot kan uppdateras flera gånger om dagen så man lär säkerligen titta in på kontot ett par gånger om ;)

What's the catch ?


Oftast så behöver man ju göra något för att få något. Och visst finns det en hake med Ad Hit Profits också. Men det är inte särskilt krävande. För att kunna ta del av de dagliga förtjänsterna så måste man klicka på 10 annonser. Så konceptet påminner om Neobux där man måste se på annonser för att kunna få förtjänsterna från sina hyrda reffs dagen efter.

Precis som med RicanAdFunds så krävs det att man skaffar ett konto hos Solid Trust Pay för att kunna överföra pengar. Det går även bra med Payza och Liberty Reserve men jag rekommenderar STP.

Ett relativt nytt program


Ad Hit Profits är ett rätt så nytt program på marknaden så det är svårt att bilda sig en uppfattning. Men admin verkar vara seriös (har jag iallafall läst på ett par sajter) och han driver även andra liknande sajter. Men det återstår att se hur det utvecklar sig. Minsta utbetalning är $10 så när mitt saldo har nått upp dit ska jag testa att göra ett uttag till mitt STP konto.

För varje ad spot man köper så får man även 1000 besökare till en valfri sajt. Jag valde att lägga in en banner från RicanAdFunds som innehåller min refflänk. Meningen med detta är att värva nya medlemmar till programmet och på så sätt tjäna mer pengar :) Så 2 ad spots har gett mig 2000 besökare och jag har redan fått in 16 besökare som ni kan se på bilden lite längre upp i texten (total website hits).

4 kommentarer:

 1. Hallå Rasmus
  Jaha du har hoppat på det programmet också som jag frågade dig om härom dan men när jag tittade in fick jag en uppfattning att bara egna förettagare eller de som äger hemsidor kan bli medlemmar eller har jag fel??
  MVH/Suzi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, det stämmer. Verkade spännande så jag måste testa :)

   Du har tyvärr fått fel uppfattning om programmet. Man behöver inte ha eget företag eller ens en egen hemsida.

   Man investerar i ad spots som kostar $45 per styck och för varje köp får man 1000 besökare till sin egna sajt.

   För att kunna få detta så måste man lägga in en banner och det behöver inte vara en banner som pekar tillbaka till din hemsida. Jag har t.ex lagt in en banner som pekar tillbaka till RicanAdFunds programmet för att få andra att gå med i min downline.

   Om du är medlem på Neobux så kan du t.ex använda din unika banner till att skaffa dig direkta reffs :) Valmöjligheterna är många.

   Radera
  2. Vart på sidan är det man lägger in sin banner? När jag försöker säger den bara wrong picture URL

   Radera
  3. När du är inloggad så klickar du på "Setup Listing" och följer sedan instruktionerna.

   Radera