ekonomibloggar.nu

fredag, maj 24, 2013

Mitt andra uttag från Ad Hit Profits

För ungefär en vecka sedan så gjorde jag mitt första uttag från Ad Hit Profits programmet. Det gick oerhört smidigt och det tog endast 22 minuter att få in dem på Solid Trust Pay kontot.

Idag gjorde jag ett nytt uttag och det gick precis lika smidigt som första gången !

Skärmdump från mitt Ad Hit Profits konto

Skärmdump från mitt STP konto

Allting gick som sagt enligt planerna och ska man hitta något att gnälla över så får det nog vara att det tog 22 minuter att genomföra transaktionen första gången, men den andra gången så tog det 24 minuter... Men det känns som ett "lyxproblem".

Just nu har jag 4 aktiva ad shares som tjänar pengar åt mig. Har räknat ut att varje ad share tjänar runt $2-2,50 om dagen så min sammanlagda inkomst landar runt $8-10/dag.

Min investering var $90 från början och nu har jag plockat ut $20 av dessa. Känns som ett väldigt stabilt program med fantastiskt snabba utbetalningar. Vill du läsa mer om vad det hela handlar om så finns ytterligare info på denna sida (länken öppnas i ett nytt fönster).

2 kommentarer:

 1. Härligt att uttagen går snabbt iallafall, då slipper man oroa sig att det inte ska fungera... Men ett problem jag har med bl.a. Ad Hit Profits och Ricanadfunds (har precis köpt några ad units där) är att sidorna ser väldigt mysko ut. De som skapat och designat sidorna verkar ha lagt ner noll på att få det att se tilltalande ut. Det första intrycket man får när man går in på dessa sidor är att det inte är särskilt seriöst. Att de inte lägger ned tid på att skapa en snygg sida kan det bero på att de själva inte tror att sidan ska vara online en längre tid, så de vill helt enkelt inte slösa tid på det? Å ena sidan kan webplatser som ser väldigt professionella ut bevisa sig vara bluff. Hur sidan ser ut behöver bevisligen inte tala om ifall det är bluff eller på riktigt. Men jag skulle ljuga för mig själv om jag sa att jag inte blir fundersam när jag klickar in mig på Ad hit profits och ricanadfunds. Ändå vet jag att de betalar och att det är legitimt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig till 100%. Det ser ju inte speciellt "proffsigt" ut vid första besöket.

   Men å andra sidan så har jag sett dussintals sajter som har lagt ner enormt arbete på sina sajter för att det ju ska se "seriöst" ut. Då tilltalar det fler och då joinar man gärna.

   Men nästan alla sajter försvann inom några månader och så även pengarna som hade kommit in.

   Men jag håller helt klart med dig, de kunde lagt mer tid på att göra det snyggare men så länge de betalar ut pengar så är nog ändå de allra flesta nöjda och glada :)

   Radera