ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 14, 2013

700 artiklar på min artikelkatalog

Igår så publicerades artikel nummer 700 på Artikelparadis.se ! Det känns riktigt kul och katalogen är på god väg till att bli Sveriges största. Vid årsskiftet så var tanken att bygga starka inlänkar under hela 2013 men detta har tyvärr inte uppnåtts. Andra saker har pockat på uppmärksamheten. Det allra bästa hade varit att klona sig själv så man kunde fått mer gjort på dagarna men det kanske blir aktuellt i framtiden...

Skämt å sido, jag ska komma igång med länkbyggandet under sommaren. Det får nog bli under min "semester". Jag försöker behandla mitt arbete som ett "vanligt jobb" och ta ut ett par veckors semester varje sommar då jag inte sitter vid datorn så mycket, men det brukar gå sådär... Anledningen är enkel. Jag tycker att mitt arbete är så jäkla roligt så jag har svårt att slita mig från det.

På sommaren så brukar jag gå upp tidigt och titta upp mot himlen. Är det blå himmel och sol så slår jag igång datorn och jobbar i raketfart. Efter det så tar jag cykeln eller bilen och kör till stranden för att koppla av. Är det kasst väder så brukar jag jobba till lunch och sen blir det andra aktiviteter.

Hmm, känns som om jag kom ifrån ämnet en aning...

Om någon av "mina" skribenter läser detta så vill jag tacka så hjärtligt för att du är med och bidrar med artiklar. Utan skribenter hade en artikelkatalog varit rätt så värdelös. Så det är DU som gör Artikelparadis till en trevlig och informationsrik plats att vistas på.

Om du som läser driver en blogg eller en hemsida och vill få mer trafik + nya inlänkar så är mina fråga:

Varför inte registrera ett konto hos Artikelparadis.se ? :)

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Kul att det rullar på med Artikelparadis! Jag driver Artikelexpressen.se – En artikelkatalog med artiklar på minst 600 ord.

  Jag undrar om du vet hur man ställer in wordpress så att det går ut ett bekräftelsmail när en artikel godkänts?

  Mvh
  Kalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Kalle,

   Jag hade samma fråga för några månader sedan och då blev jag hänvisad till denna sida.

   Kopiera koden och klistra in den i functions.php filen så kommer ett mail automatiskt att skicka ut till skribenten när du godkänner artikeln.

   Radera
  2. Hej igen,
   Tack för tipset. Jag är dock väldigt novis på det här att lägga in kod i .php - filer. Så jag undrar var i själva filen jag skall lägga in koden?


   Tack på förhand :)

   Radera
  3. Det kvittar var du lägger in den Jag har t.ex lagt in min längst upp under <?php. Gör detsamma så kommer det att fungera :)

   Radera
 2. Tackar ödmjukast, nu funkar det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem, kul att kunna hjälpa en "artikelkatalog kollega" :)

   Radera