ekonomibloggar.nu

tisdag, juli 02, 2013

RicanAdFunds är tillbaka med full kraft !

Äntligen ! RicanAdFunds programmet slog återigen upp dörrarna under gårdagen när sajten gick live. Det har man verkligen gått och längtat till :) För att programmet ska fungera under lång tid framöver så har det skett ett antal ändringar. En av de större ändringarna är att varje ad package nu tjänar 1,5% i 100 dagar. Då ett ad pack kostar $15 att köpa så blir inkomsten $0,225/dag.

Givetvis ingen jättestor summa men allt handlar ju om hur många man har. När jag loggade in igår så hade jag 22 aktiva ad package men då min tillgängliga kontobalans var runt $19 så återinvesterade jag i ett nytt. Så nu har jag 23 och vad tjänar jag då per dag ?

23 (mina ad packs) x 15 (kostnaden för 1 ad pack) = 345

345 (den sammanlagda summan) x 0,015 (1,5%) = 5,175


Sammanfattning: Jag kommer att tjäna $5,175 varje dag !

Detta är passiva pengar till 100%. Den enda "arbetsinsatsen" som krävs är att logga in och se så att allting flyter på, återinvestera i nya ad packs och ta ut pengar när man känner för detta.

En annan stor förändring är att RAF endast kommer att använda sig av Solid Trust Pay som payment processor. Så har du inget konto där än så kan du skaffa ett genom att klicka på denna länk.

För att kunna tjäna pengar med programmet så behövs även ett konto hos IsmMagic. Det är härifrån som allting "styrs" kan man säga och för att kunna plocka ut pengar från RAF så måste man skicka in nödvändiga dokument. Klicka här för att signa upp ett konto hos IsmMagic.

Alla som fixade en magic code innan RAF programmet gjordes om MÅSTE fixa en ny. Detta gäller samtliga medlemmar. Denna gången fixar man sin kod inne på IsmMagic och detta är möjligt när du har laddat upp dokumenten och de har blivit godkända. Då går du till "Upload Security Documents" när du är inloggad på ditt IsmMagic konto.

Spara sedan din kod på ett säkert ställe. Jag har t.ex den både inlagd på min iPhone, min dator och en lapp på min anslagstavla.

Det var väl det viktigaste tror jag. Har du frågor eller funderingar så är det bara till att att använda dig av kommentarsfältet under detta inlägg. Känner du dig redo så kan du börja med att signa upp konton hos RicanAdFunds, IsmMagic och slutligen Solid Trust Pay. Dessa konton behövs för att allt ska fungera :)

8 kommentarer:

 1. Najs!
  Nu kör vi igen! Jag har blygsamma 4 packs men alltid nåt! :)
  // Salle

  SvaraRadera
  Svar
  1. 4 är bättre 0 iallafall :) Nu ska förhoppningsvis programmet fungera utan några större komplikationer. Det får vi iallafall hoppas!

   Radera
 2. Dum fråga, men var får programmet sin inkomst ifrån egentligen? För det enda man kan köpa där är väl ad packs 15$ styck som garanterar 150% tillbaka så de måste ju få in pengar på något annat sätt också. Eller har jag missat nått?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut ingen dum fråga :) I början undrade jag precis samma sak.

   RAF är ett marknadsföringsprogram som delar en del av sin totala inkomst med samtliga sina medlemmar. Företaget bakom programmet heter Rican Professional Networks Ltd och är registrerat i England. De har en hel del andra verksamheter så där är förmodligen stora pengar i omlopp.

   Själva tanken med RAF är inte att tjäna pengar, utan att marknadsföra sin egen business på ett kostnadseffektivt sätt. Men hade man inte kunnat tjäna pengar så hade de definitivt inte haft så många medlemmar...

   Jag vill även påpeka att RAF inte har något med HYIP eller ponzi att göra. Dvs, att nya medlemmars investeringar gör så att äldre medlemmar kan tjäna pengar.

   Radera
 3. Rasmus tjänar du 5175 dollar varje dag från RicanAdFunds?
  Det är sjukt bra i såna fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag tjänat den summan per dag så hade jag skrivit denna kommentar ifrån mitt semsterhus utomlands ;)

   Där var ju ett kommatecken bakom femman så det blir strax över 5 dollar per dag :) Hade det varit $5175 så hade jag skrivit en punkt bakom femman.

   Men lååååååååååångt fram i framtiden så kanske man kan tjäna en sådan megasumma ;)

   Radera
 4. Haha! Oj läste fel! Men har du lagt ner neobux karriären? För en snubbe jag hade kontakt med förut drog in 12k varje månad. Har du följt någon guide när du började med neobux?
  Mvh/William

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen är felfri :)

   Nej, jag kör på inu. Men jag låter alla hyrda reffs som inte är aktiva förfalla. De som har klickat idag eller igår förlänger jag. Ska testa och se hur detta går.

   Men jag kommer däremot inte uppgradera till golden längre. De flesta anser att detta inte är lönt då klickfrekvensen sjunker så man tjänar lika mycket som en standard medlem...

   Har lagt om mitt mål så nu satsat jag på att tjäna $5 om dagen med Neobux. Det blir en fin extrainkomst på runt $150/månaden :)

   Kan inte påstå att jag följde någon guide till punkt och prickar, jag läste runt lite och fick lite tips men det slutade ändå med att jag gjorde på mitt eget sätt. Men det finns en hel del bra guider där ute. Problemet är bara att sanningen har modifierats en aning.

   ALLA påstår att man med 2000 hyrda reffs GARANTERAT kommer att tjäna $20-30 om dagen. Skitsnack säger jag.

   Målet med dessa "superguider" är att skaffa direkta reffs så att författaren av guiden blir lite rikare hela tiden. Därför finns det hundratals olika guider om man googlar.

   Radera