ekonomibloggar.nu

söndag, juni 30, 2013

Mitt andra uttag ifrån Adzibiz

Sedan jag startade med Adzibiz den 25:e juni så har jag redan kunnat göra två uttag till mitt STP konto. Båda två har varit på $20 som man kan se på bilden här nedanför:


Jag började med 2 ad packs och har sedan dess köpt ett nytt. Så just nu har jag 3 aktiva ad packs. Min kontobalans landar i skrivande stund på runt $15 och tanken är att göra ett tredje uttag när $20 har tjänats. Då kommer jag sammanlagt ha tagit ut $60 och då är det bara $18 kvar tills jag kommer att gå plus med programmet :)

Mitt andra uttag tog lite längre tid än det första. Tror det var 1,5 timme. Men det kvittar egentligen hur lång tid det tar, bara man får sina pengar!

Jämför man med Ad Hit Profits så är återbetalningen mycket högre hos Adzibiz för tillfället. Men i början så var den också riktigt bra med AHP så det lär väl dala nedåt. Men för att tjäna en riktigt fin extrainkomst varje månad så behöver inte återbetalningen vara särskilt hög.

Tänk om du t.ex hade tjänat $5/dag med Ad Hit Profits och $5/dag med Adzibiz. Det blir $10 om dagen (runt 65-70 SEK) och $300 varje månad ! I svenska kronor blir det ungefär en extrainkomst på 2000/månaden !!! Och det enda man behöver göra är att klicka på 10 respektive 12 annonser...

För många är en extrainkomst på 2000 kr guld värt och dessa pengar hjälper till rejält när t.ex räkningarna ska betalas. Så gör nu slag i saken och skaffa dig en riktigt fin extrainkomst :)

Ad Hit Profits - Signa upp dig här.

Adzibiz - Signa upp dig här.

Har du frågor kring programmen så använd gärna kommentarsfältet eller skicka ett E-Post meddelande till mig.

8 kommentarer:

 1. Hur köper du nya share på adzibiz för pengarna du tjänat in där? jag hittar bara hur man köper från stp och det klänns ju dumt att ta ut dem för att sedan sätta in dem igen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gå till "Finance Management" och klicka därefter på "Purchase/Bump Listing".

   Välj sedan hur du vill betala genom att klicka på "Select Processor".

   Har du $39 tillgängliga på ditt konto så kommer du att kunna betala med din kontobalans. Om du har under $39 så kommer inte detta alternativ vara möjligt.

   Radera
 2. Hej! Har funderingar på att gå med i Ad hit profits & Adzibiz men jag har problem med att skapa konto på solidtrustpay. När jag ska registrera mig så står det redan Denmark i country & legal citizenship. Jag ändrar till Sweden & fyller i resten men när jag ska slutföra så får jag följande error: "Selected Country does not match your detected Country! - DK"
  Fattar inte varför de envisas med att jag är i Danmark för det är jag absolut inte. Något problem du hört om förut?

  /Andreas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Det har jag aldrig tidigare hört talas om! Låter väldigt märkligt om du är i Sverige.

   Så det har jag tyvärr inte svaret på. Testa att skicka in en support ticket.

   Radera
 3. Farten på AHP har minskat betyligt. Med fyra Ad-package för någon vecka sedan kunde man tjäna en dollar i timmen. Nu blir det knapp en dollar på 10 timmar och då har jag fem Ad-ackage... Hoppas att det ökar igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är det så. Men det var inte särskilt troligt att den extremt höga återbetalningen skulle hålla i sig. Men man tjänar fortfarande pengar nästan helt passivt med nästan 0% i arbetsinsats plus att uttag fungerar prickfritt :) Så man ska inte klaga.

   Radera
  2. Hej Rasmus
   Behöver lite hjälp här.....jag är nämligen sedan tidigare medlem i både RAF och ISMmagic och har samma användarnamn men nu blir jag omdirigerar att logga in på ism Magick på samma gång och då kommer liksom felmeddelande att det är samma ID men står inte vad det är nu jag kan göra. Vad tycker du att jag borde göra nu? MVH/Suzana

   Radera
  3. Hmm, låter lite skumt... Men det kan bero på följande:

   1. Har du uppdaterat din "downline builder" inne på ditt IsmMagic konto ? Det MÅSTE vara små bokstäver som du skriver in annars fungerar det inte.

   Nu är RAF synkat med IsmMagic så detta krävs för att allt ska fungera.

   2. Har du laddat upp de nödvändiga dokumenten och blivit godkänd ? Har du sedan fixat en ny magic code ?

   Den gamla koden fungerar inte längre så samtliga måste fixa en ny.

   Ditt problem borde bero på någon av ovanstående orsaker.

   Radera