ekonomibloggar.nu

söndag, juni 09, 2013

Mitt femte uttag från Ad Hit Profits

Nu har jag precis tagit ut hela min investering från Ad Hit Profits ($90) och sammanlagt så ligger jag på + $10 just nu :)

Samtliga uttag som jag hittills har gjort

Screenshot från mitt Solid Trust Pay konto

Allt som jag kommer att tjäna nu är 100% profit ! Känns rätt så bra kan jag intyga. Har inte riktigt bestämt mig för vilken strategi jag ska köra men nu blir det till att återinvestera det mesta och sedan göra nya uttag.

3 kommentarer:

 1. Verkligen kul med program som har så snabb och smidig utbetalning.

  Sen att det funkar så bra med att logga in och klicka sina 10 annonser eller mer och tjäna pengarna på sina ads.

  SvaraRadera
 2. Kan man klicka mer än 10 annonser eller? Ska man klicka 10 annonser oavsett hur många shares man har? Första dagen när jag klickade 10 annonsen blev mitt konto balans 2,38......mer än jag förväntade mig på bara en dag eller det är lite olika också?
  MVH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan klicka på mer än 10 annonser om man vill men man behöver inte. Det kvittar hur många ad shares du har. 1 eller 100, man behöver bara klicka 10 annonser/dag.

   Det är lite olika hur mycket man tjänar från dag till dag. Allt beror på hur mycket sajten tjänar och kan dela med sig.

   Radera