ekonomibloggar.nu

onsdag, juni 12, 2013

Neobux uppdatering - Endast $1,8 fattas!

Ska jag va helt ärlig så trodde jag att de skulle gå aningen snabbare för att uppnå $90 och därmed köpa ett guld medlemskap hos Neobux. Men det går väldigt segt ! Mina hyrda reffs har klickat riktigt bra på sistone men för ett par dagar sedan så hände där något. Den sammanlagda klickfrekvensen störtdök och är det en slump att över 100 hyrda reffs slutar att klicka på ett par dagar ? Nja, tror inte det...

Många påstår att de referaler som man hyr inte alls är riktiga människor utan robotar som Neobux använder sig av. Därför kan Neobux enkelt styra hur mycket man tjänar. Jag var skeptiskt till dessa påståenden men när jag såg att 100 av mina reffs plötsligt slutar att klicka på exakt samma gång så vet jag faktiskt inte vad jag ska tro längre... Det kan inte röra sig om en slump.

Men iallafall, här kommer en screenshot på hur mitt konto ser ut idag:


Snart har mitt saldo nått upp till $90 och då ska jag uppgradera. Eller, jag måste ha lite pengar över så det lär nog bli när saldot har gått upp till $95.

8 kommentarer:

 1. Jag har inte många referaler och har inte kommit upp i någon summa att prata om, men för nån dag sedan kände jag att helt plötsligt sjönk klickfrevensen märkbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar skumt. Kanske inte bara jag som märkte av det då.

   Radera
 2. Var det exakt 100 referaler som slutade klicka? Jag har själv varit med om dagar då medelvärdet sjunkit en del, främst helgdagar. Annars tycker jag det går bra för mig. Jag har guldmedlemskap nu och har för tillfället ~430 referaler. Jag trodde också på förhand att de var något lurt med neobux efter allt jag läst på olika forum men än så länge går det bra för mig och jag gör relativt god vinst. Jag brukar vara ganska aktiv att byta ut referaler, jag hoppas det fortsätter i samma stil. Jag tror ditt medelvärde går upp igen, annars får du byta en del. Konstigt dock om det var exakt 100 refs som slutade klicka för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var inte exakt 100 stycken. Men på ett ungefär.

   Det har stabiliserat sig en aning men många av mina hyrda reffs, som nästan var aktiva till 100%, har slutat att klicka. Väldigt konstigt...

   Radera
 3. Tjena,

  Brukar kolla in din sajt lite då och då. Ska nog testa AD hits faktiskt. Ser ut att va bra ränta där. Går man med nu kanske man hinner med tåget och iaf gå break even utifall den skulle gå scam sen.

  Ang neobux... Jag för statistik med eget program, laddar ner statistiken från sidan varje dag. I början när man hyr en ref, i ca 2 veckor klickar i princip alla mina refs 4 clicks de dagar de klickar. Det måste man ju göra för att få betalt. Av de hyrda refs som jag haft i ca 4 veckor el mer så klickar 90% > av dom 1-2 klick per dag. Varför kan man undra? Då får de ju inte betalt. Varför inte klicka sina 4 om man ändå ska klicka liksom? Antingen stjäl Neobux klicks el så är det bottar. Nu kan man ju ändå göra en förtjänst om man är golden och konfronterar man dom med detta på forumet riskerar man att bli avstängd. Men jag anser det uppenbart att allt inte är som de försöker framställa det. Helt sjukt när man kollar sina refs som man haft ett tag, alla klickar typ 1-2 klick de dagar de klickar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med. Neobux känns allt mer som en bluff. Mina reffs har störtsjunkit i klickfrekvenser på senaste tiden och hade jag inte haft direkta reffs och gjort minijobb så hade jag gått plus-minus-noll...

   Så antagligen lär jag lägga ner min Neobux verksamhet snart. Bättre att satsa på grejer som ger något. T.ex Ad Hit Profits :)

   Radera
 4. neobux har man hört blandat om, svenskar säger det är en skitsida som använder botar, och utlänningar från typ pakistan och kina verkar tycka det är en toppen sida.
  Själv anser jag att neobux admin skulle knytas fast och våldtas av en jätte-neger tills han erkänner vilken scammare han verkligen är.
  Men hur funkar adhits då? Förklara lite är du hygglig

  SvaraRadera
  Svar
  1. För det första så tolererar jag inte sånt språk på min blogg så lägg ner det direkt. Du får mer än gärna framföra din åsikter men gör det då på en bättre nivå nästa gång.

   Ad Hit Profits är väldigt enkelt. Det enda man ska göra är att:

   1. Registrera ett konto.

   2. Köpa ad shares. Ju fler du köper, desto mer kommer du att tjäna.

   3. Klicka på 10 annonser varje dag. Detta krävs för att du ska kunna vara med i vinstutdelningen. Om man glömmer det en dag så tjänar man inga pengar fram tills att man har klickat på 10 annonser igen.

   I det stora hela så fungerar det så. Sen behöver man ha ett konto hos en payment processor. Jag rekommenderar Solid Trust Pay.

   Radera