ekonomibloggar.nu

fredag, juni 21, 2013

Canal Digital erbjuder spansk toppfotboll

Jag är en fotbollsnörd utan dess like och under årens lopp har jag förmodligen kollat på över 1000 fotbollsmatcher. Det kvittar egentligen vilka som spelar, hittar jag en fotbollsmatch när jag zappar mellan kanalerna så slutar det med att jag kollar klart på matchen. Men liksom de allra flesta, så vill jag helst titta på matcher från de allra största ligorna ute i Europa och en av dessa är Primera Division i Spanien.

För tillfället så innehar Canal Digital rättigheterna för att sända dessa matcher och tyvärr är jag inte kund hos dem. Men jag har kompisar som har abonnemang och när säsongen är igång så kör vi på det klassiska viset:

Pizza, Öl, Chips och Fotboll !

Kombinerar man dessa 4 saker så kan man förvänta sig en riktigt trevlig fotbollsafton vill jag lova.

Jag har själv aldrig provat på att vara kund men mina föräldrar har. Men när Canal Digital förlorade rättigheterna till Premier League fotbollen så bytte dem genast TV leverantör. Då hela min familj är "Stryktipsfantaster" så är det obligatoriskt att kunna se på fotboll varje lördagseftermiddag. Vad vore livet utan "pling i rutan" ?

Men de jag saknar mest är faktiskt inte den spanska fotbollen. Den kan jag ju se med polarna. Utan det är filmerna som sändes. Canal Digital hade ett berett utbud av olika filmer och det fanns alltid nya premiärer varje vecka och man hittade även filmer som tilltalade en när man satt och slözappade mellan kanalerna. Så i framtiden kanske jag fixar ett abonnemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar