ekonomibloggar.nu

söndag, juli 14, 2013

4 olika program som det går att tjäna pengar med

Med detta inlägg så hade jag tänkt att berätta lite om hur det går med mina "tjäna pengar program". Först ut är...Här låter jag alla hyrda reffs som inte är aktiva förfalla. Jag är fortfarande standard medlem då det inte känns lönt att att uppgradera till guld då klickfrekvensen sjunker när man gör detta. Har i skrivande stund 164 hyrda reffs och 37 direkta. Av mina hyrda reffs så är faktiskt nästan alla aktiva och jag tjänar pengar varje dag :)

När jag förlänger så förlänger jag med 60,90 och i vissa fall 150 dagar. Jag gör även 1 mini-jobb varje dag som ger min $0,22. Jag kommer att fortsätta med Neobux med min "nya" strategi då jag tjänar $1-2/dag. Det blir en extrainkomst på mellan $30-60/månaden och det tackar jag inte nej till.Min egna investering är på $465. Har fortfarande inte gjort något uttag. Hade ett uttag som var pending för någon dag sedan men då RAF har problem med utbetalningarna till Solid Trust Pay så valde jag att dra tillbaka uttaget och istället återinvesterade jag mina $15 i ett nytt ad pack. Tjänar just nu $8,55 om dagen med programmet.

Förhoppningsvis kan dem få bukt med uttagsproblemet snarast. Om ett par veckor så kommer vi att slippa dessa problem. Då ska nämligen uttag ske via kort och inte via payment processors.AdHitProfits har varit en riktigt succé ! Min egna investering var från början $90 och hittills har jag plockat ut $365 ! Det blir en fint plus på $275 ! Inte alls illa. Även fast återbetalningen har minskat drastiskt från dag till dag så tjänar man fortfarande pengar och det genom att klicka på 10 annonser/dag. Det kunde inte vara lättare.Adzibiz är just nu det "hetaste" programmet ! Här tjänar jag mellan $5-10 om dagen och igår gjorde jag ett nytt uttag på $75 till mitt STP konto ! Från början var min investering $78 och hittills har jag plockat ut $195. Det blir ett plus på $117 ! Sweet :)

Adzibiz har även gjort så att varje uttag sker automatiskt. Så när man begär ett nytt uttag kan man förvänta sig att ha pengarna finns tillgängliga hos sin payment processor inom några sekunder ! Stort plus.

Jag kommer att köra på med dessa 4 program en tid framöver då jag anser dem vara bäst inom tjäna pengar nischen just nu. Neobux är jag fortfarande väldigt skeptisk till men jag tjänar ändå $1-2 om dagen så jag kör på!

Joina gärna något av programmen som jag är med i. Du kommer inte att bli besviken :)

10 kommentarer:

 1. Tjena!

  Vars kan man läsa din "betting blogg" är sugen på att ta del av dina tips när det gäller betting.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den finns på http://www.fotbollstradaren.com/

   Radera
 2. Tjena!
  Hur går det med neobux? Hittat någon strategi som funkar bra? Håller du på med sport betting ännu? Hört att du har någon blogg där du lägger ut dina tips? Stämmer detta? Länka isf :) ha det gött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neobux kommer jag att lägga ner när alla mina hyrda reffs har gått ut. Det är ren bluff de dem håller på med.

   Yes, det stämmer bra de! Den hittar du på http://www.fotbollstradaren.com/

   Radera
 3. Har du ngn koll vad som händer ad , verkar stängt

  Med vänlig hälsning
  Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var någon i Singapore som kom på ett sätt att skyffla över stora summor från STP till AHP. Tror det rörde sig om 67 miljoner dollar... Men det var pengar som inte fanns.

   Det är fixat nu och nu rullar det på som vanligt igen.

   Radera
 4. Adzibiz ligger nere sen en tid.. vad händer med det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr verkar det som att programmet har stängt dörrarna och dragit iväg :(

   Radera
  2. Attans då..
   Hur gick det för dig? Gick du plus eller med förlust?

   Radera
  3. Det blev ett litet plus för min del. Men det hela kändes skumt från början då det bara var en kopia av AHP...

   Radera