ekonomibloggar.nu

måndag, september 05, 2011

Exponera Din Blogg Genom Att Lägga In Den Hos Startblogg

Startblogg är en tjänst där alla kan lägga in sin egen blogg i den så kallade "topplistan". Ju fler unika besökare som surfar in på din blogg, desto högre hamnar du i topplistan. Topplistan nollställs varje månad och alla börjar då om från 0. På så sätt kan nya bloggar få chansen att komma högt upp.

Hur Ansluter Man Sin Blogg Till Startblogg ?

Surfa in på Startbloggs hemsida. Därefter klickar du på "Lägg Till Din Blogg". Du kan göra detta genom att klicka längst upp till höger eller i vänsterspalten.

Din blogg kommer inte att godkännas direkt. Startblogg kollar igenom alla bloggar manuellt så att dom inte bryter mot några av deras regler. För min egen blogg tog det 1 vecka för att bli godkänd.

Efter att din blogg har blivit godkänd får du ett mail till din inkorg. Där hittar du en HTML kod som du ska klistra in någonstans på din bloggs förstasida. Om du klistrar in den i ett blogginlägg kommer tjänsten inte att fungera ! Tänk på detta.

När knappen är placerad så kommer all trafik att räknas. Som sagt, desto fler unika besökare, desto högre upp hamnar du i topplistan och får på så sätt mer och mer trafik till din blogg ! Väldigt enkelt att förstå :)

Är din blogg rankad utanför topp 100 syns ingen placering men ligger du bland topp 100 kommer placeringen att synas.

Klicka Här för att lägga till din blogg hos Startblogg idag !

2 kommentarer: