ekonomibloggar.nu

söndag, september 04, 2011

Min Största Clickbank Check Någonsin - 1072$ !!!

Efter att ha haft en välbehövlig och helt underbar semester med min flickvän i Turkiet så kommer bloggen att börja uppdateras igen ! Jag lämnade mobilen och datorn hemma då jag tycker man ska slappna av helt när man är på semester. Men nu är det full fokus på bloggen igen :)

Jag möttes av en trevlig syn när jag öppnade postlådan hemma i Sverige. Där låg nämligen en ny check från Clickbank och denna gången var det rekord ! 1072$ har jag att hämta ut på banken imorgon (måndag).Det är grymt kul att att alla mina webbsidor där jag tipsar om olika clickbank produkter går så bra för tillfället :) Det är bara att fortsätta arbeta och då är jag säkert snart uppe i 2000$ !

Har inte riktigt koll på om dollarkursen har gått ner eller upp sen sist jag hämtade ut pengar men det blir någonting mellan 6000-7000 SEK tror jag. Det är ju inte helt fel ;)

Kommer att uppdatera med ett blogginlägg när pengarna är uthämtade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar