ekonomibloggar.nu

tisdag, september 27, 2011

Nytt Rekord På Clickbank - 10 Dagar I Rad Utan En "Nolla"

Förra försäljningsrekordet låg på 9 dagar utan en enda "nolla" i protokollet. Men nu är det bortblåst ! Igår sålde jag nämligen en produkt från Clickbank som innebar att jag nu sålt någonting 10 dagar i rad.Det är främst mina engelska webbsidor som genererar inkomst när det gäller Clickbankprodukter men jag har även några webbsidor som jag har skrivit på svenska som inte ligger långt efter. Om jag får gissa så kommer det även att bli försäljningsrekord denna månaden.

Endast 6 dagar så har jag inte sålt någonting och det är ett nytt rekord för sig själv.

Jäkligt kul att det bara går bättre och bättre på inkomstfronten !Det "stora" målet är att kunna dra in mellan 50-100$ varje dag ifrån Clickbank. Detta kommer jag att klara av men när är frågan ? Har satt deadline tills nyårsafton men detta blir en aning svårt, men jag ska kämpa in i det sista !

Jag ger aldrig upp ! ! !

Har faktiskt hittat en ny produkt som säljs på Clickbank som jag ska testa inom det snaraste. Den verkar vara helt outstanding och är den så bra som den verkar och som folk säger så kommer den att hjälpa mig oerhört mycket i min marknadsföring. Man ska alltid föröka effektivisera allt man gör och jag kommer att bli supereffektiv med denna produkt vill jag påstå :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar