ekonomibloggar.nu

måndag, oktober 07, 2013

Strategi för att tjäna pengar med binära optioner

Idag kom jag på en helt ny strategi för att tjäna pengar med binära optioner. Jag började analysera signalerna gällande EUR/USD och just en signal var återkommande hela tiden. Problemet var att den inte varade så värst länge men alla problem går att lösa och såväl detta!

Där finns något som heter "60 seconds trading" inne på Empire Option (mäklaren som jag använder). Tanken är att man ska välja om EUR/USD ska gå upp eller ner och traden varar sedan i 60 sekunder. Väljer du rätt så tjänar du pengar men väljer du fel så förlorar du hela din insats.

Minsta insatsen när det gäller 60 seconds trading är £5. Iallafall när det gäller EUR/USD. Så istället för att "papperstrada" så valde jag skarpt läge direkt. Succén har verkligen uteblivit då jag satte in £200 från början och idag är mitt konto nere i £89,60... Inga höjdarresultat men jag har också gjort en jäkla massa misstag på vägen.

Första traden var jag lite sen in i så detta resulterade i ett oavgjort resultat. Priset jag köpte stannade på samma när 60 sekunder hade gått. Jag fick då tillbaka mina pengar. Efter det så körde jag 3 nya trades och samtliga resulterade i vinster !

Insatsen på varje trade var £5 och utdelningen var 70% av dessa pengar (£3,5 vid varje vinst). Så på mina 4 avslut idag blev där en inkomst på £10,5 ! I runda slängar blir det mellan 110-120 svenska kronor.

Tro nu inte detta är "the holy grail" när det gäller binära optioner men det har minst sagt börjat lovande. Det kommer med 100% sannolikhet att bli förluster under min testperiod men det är inte det de handlar om. Allt handlar om hur det ser ut under en längre period.

10 kommentarer:

 1. Hej.
  Har själv också tittat på Empire Option men jag är tveksam. Har du fått ut en ev. vinst? Jag har hört/läst att det strulat för folk när de väl velat casha ut sin vinst. Hör av dig och berätta hur det går.
  Lycka till

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Nej, inte än. Känns inte lönt att ta ut om jag ligger minus. Ska försöka arbeta mig upp till £200 igen och sen till £300 för att göra ett uttag på £100.

   Det bör inte bli något strul. Det enda "strul" är väl att man behöver skicka in dokument för att de ska bekräfta att jag verkligen är jag. Men det är ju bara en säkerhetsåtgärd från deras sida. Det har jag inte gjort än men det ska jag göra nästa vecka.

   Jag ska uppdatera hur det går :)

   Radera
 2. Ett hett tips är binarybankroll.com
  Du kommer att ha en personligcoach som kommer att tala om vad du ska tradea. Snubben tar in 100 stycken varje månad. Kravet för att starta är 200$. När du har tjänat 2500$ så måste du dela 20% av vinsten till han om du vill fortsätta få hjälp. Med vänlig hälsning, William

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju minst sagt intressant ! Tack för tipset William :)

   Radera
 3. hej!
  Är också intresserad av binär options handel.
  Hur går det för dig?
  Med vänlig hälsning. Jimmy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör just nu med 60 seconds trading. Där har jag kommit på en bra strategi som jag ligger plus med :)

   Har haft dåligt med tid men hittills så har jag gjort 15 avslut och av dessa har jag 10 vinster, 1 oavgjord och 4 förluster.

   Ligger plus med £15. Jag har "slipat" till min strategi en aning och den verkar leverera. Men måste testa en längre tid innan man kan utvärdera resultaten.

   60 seconds trading tillåter att man handlar med små summor och det gör jag också. Kör just nu med £5 i insats varje gång.

   Radera
 4. Hej hur går det med Empire Option? Jag har haft lust att testa dem, men efter att ha googlat runt lite och läst på sidor så verkar de krångla när det väl kommer till utbetalningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går riktigt bra ! :) Jag har hittat en strategi som verkar fungera klockrent. Inte så att jag vinner varje gång eller ens varje dag men när jag summerar månaden så har jag tjänat rätt stora cash. Iallafall enligt mina mått.

   Jag testade en utbetalning och den tog lite tid pga av problem men jag fick mina pengar. Jag fick även min andra utbetalning och detta tog exakt 7 dagar precis som det ska göra.

   Planerar redan en resa utomlands för pengarna jag tjänar :)

   Radera
  2. Hej.

   Vore kul att höra lite updates..

   Radera
  3. Gick väldigt bra i början men efter ett tag så var det i stort sett omöjligt att vinna några affärer ! Kändes väldigt skumt så tog ut cashen och satsade på annat istället.

   Radera