ekonomibloggar.nu

söndag, oktober 20, 2013

Spara pengar på att välja rätt hotell

När man sitter och planerar en utlandssemester så behöver man först och främst bestämma var man ska åka. Efter det så kommer frågan, vilket hotell ska man välja ? När det gäller hotell så varierar de otroligt mycket. Från det mest enklaste till de mest lyxigaste. Vad man väljer är en smaksak men en sak är iallafall säker.

Är man smart och undersöker vilka valmöjligheter det finns så går det att spara oerhört mycket pengar!

Jag själv vill ha det så enkelt som möjligt. Där ska t.ex finnas dusch, toalett, bra och bekväma sängar, helst en balkong där man kan sitta och ta igen sig när man har solat och badat en hel dag och städning varje dag. Sen räcker det för min del. Jag menar, inte ska man väl sitta på hotellrummet när man är på semester ? Då vill man ju som sagt sola, bada och även se sig omkring.

Därför vill jag inte heller ha någon extrem lyx utan jag betalar hellre lite mindre för boendet och satsar mer på utflykter som t.ex dykning, båtturer, jetski eller vad det nu kan vara. På så sätt kan man hitta ett väldigt billigt boende och spara en hel del pengar. Pengar som jag kan använda till roligare saker när jag är utomlands.

Gran Canaria är ett av mina absoluta favoritresmål och jag vet även att många andra svenskar delar min åsikt. Där är otroligt vackert och åker man hit är det svårt att inte bli nöjd. Radisson blu hotell på Gran Canaria är ett hotell som erbjuder ett bra och billigt boende och detta är inte på bekostnad av kvaliteten.

Så är du på väg att boka en resa till Gran Canaria ska du definitivt ta dig en titt på detta hotell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar