ekonomibloggar.nu

söndag, oktober 20, 2013

Få 500 kr i rabatt på Fotbollspengar 5.0 och ta chansen att vinna 5000 kr !

Under hela oktober månad så erbjuder jag möjligheten att köpa Fotbollspengar 5.0 till rea pris. Alla som handlar under oktober månad får en grym rabatt på 500 kr och inte nog med detta, man får även chansen att vinna 5000 kr ! Vinner du så får du in pengarna på kontot. Inga konstigheter, bara rena cash :)

Mer om kampanjen finns på den här sidan.

För er som inte har koll så är Fotbollspengar 5.0 en utbildningsprodukt som innehåller 17 olika metoder för att tjäna pengar på oddsbörsen Betfair. Just nu ingår det även en rad olika bonusprodukter som också kommer att hjälpa dig att börja tjäna pengar på internet. Jag har använt FBP sedan 2009 och sedan dess har mina sports trading inkomster varit rätt hyfsade kan man säga :)

Jag erbjuder även full support till alla som köper om man skulle ha någon fråga eller fundering. Då är det bara att skicka iväg ett mail så ska jag svara så fort jag kan. Under åren har jag hjälpt runt 100 personer att komma igång och idag tjänar de också stadiga inkomster från Betfair. Nu är frågan, vill du också joina den skaran och öka på dina månadsinkomster ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar