ekonomibloggar.nu

fredag, oktober 11, 2013

Uttag på $10 hos AdHitProfits

Det fortsätter att rulla på fint med AdHitProfits programmet. Gjorde idag ett nytt uttag på $10 och som vanligt tar det bara ett par sekunder innan pengarna sitter på mitt STP konto :)


Från början var min egna investering $90 och idag har jag sammanlagt gjort uttag på $386 ! Det blir nästan en profit på $300. AHP levererar kan man säga.

De har även infört utbetalningar till PayPal och tanken var att få dagens uttag skickat till mitt PayPal konto istället för STP. Men när jag försökte detta så möttes jag av en text som sa att man måste använda samma payment processor för både in- och utbetalningar. I mitt fall STP då jag satte in pengar från början med denna metod.

Men det kvittar egentligen. Det går lika bra att få sina pengar till STP kontot. Men för er som vill signa upp ett konto eller har gjort det men ännu inte gjort en inbetalning så rekommenderar jag PayPal.

För övrigt så tuggar mina mini-shares på bra hos Ad Hit Profits och jag tjänar runt $2-3 om dagen. Nu är tanken att återinvestera en tid och bygga på med fler mini-shares. Dessa kostar $10 styck.

Just nu är mitt mål att komma upp i $10/dagen.

4 kommentarer:

 1. Hej Rasmus
  Jag förstår inte att du kan tjäna 2-3 om dagen för att du skrev förra gången att du har 2 st mini shares och det har jag också men jag tjänar $ 0,3-05 om dagen. Vad kan detta bero på tror du? MVH/Suzana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev $2-3 i någon dag sen sjönk det drastiskt igen. Så nu är det nog bara till att fylla på med fler mini-shares så man kan tjäna lite mer per dag.

   Radera
 2. Jag tror jag är blind.. jag hittar inte Paypal som alternativ

  SvaraRadera
  Svar
  1. När du betalade in medel till ditt konto, betalade du då med PayPal ? Man kan bara ta ut pengar med inbetalningsmetoden man valde från början.

   Radera