ekonomibloggar.nu

lördag, oktober 05, 2013

Hur går det på Ad Hit Profits och RicanAdFunds ?

Tänkte informera alla om hur det går för mig på både Ad Hit Profits och RicanAdFunds. Först tar vi RAF!


90 aktiva units ger mig en daglig inkomst på $20,25 och $15 återinvesterar jag i en ny unit varje dag. Pengarna som blir över sparar jag tills jag har $15 och då begär jag ett uttag. Har just nu $60 som är pending. Har begärt 4 uttag.

Tyvärr har det varit problem med att få sina pengar och väntetiderna är långa. Men nu verkar det äntligen som att allt ska lösa sig med ett kortalternativ. Men tills dess så görs uttag via Solid Trust Pay och RAF betalar ut $10.000 om dagen till medlemmar. Men det ser ljust ut och det lönar sig att ha tålamod. Min egna investering i RAF programmet ligger på $465 så det vore rätt trevligt om man kunde börja ta ut pengar :) Men som sagt, det ser ljust ut!

Hade RAF varit en scam så hade de försvunnit för långa tider sedan. De vill hjälpa människor och de anstränger sig för att göra detta möjligt. Känner du dig sugen så joina gärna programmet.

Då va det dags för Ad Hit Profits !


Totalt så har jag tjänat $1563,24 med programmet (10.000-11.000 SEK ungefär) och i början gick det snabbt. Men nu går det lite slöare med inkomsterna men det har inte så stor betydelse. Det viktiga är att man kan tjäna pengar och att man kan få ut sina pengar. En stor förändring är att man nu kan ta ut sina pengar till sitt PayPal konto!

Kanske inte verkar så märkvärdigt för många men PayPal är extremt petiga när det gäller revenue sajter. De samarbeter inte med dem på några villkor då de flesta är bluffsajter som försöker lura sina medlemmar. PayPal vill inte vara förknippade med såna sajter. Så att PayPal har godkänt AHP som samarbetspartner är ännu ett bevis på att AHP inte är någon scam som lurar folk. Charles Scoville (admin för AHP) är minst sagt aktiv ute på nätet och han är en av de få som faktiskt vill hjälpa folk att tjäna mer pengar.

En annan förändring är att man nu måste klicka på 25 annonser/dag för att vara med i revenue share utdelningen. Innan var det 10 annonser/dag. Många ser detta som en nackdel då det "tar längre tid" men det tar inte mer än 5-6 minuter och det har man tid med. Fördelen man får är att man får mer trafik till sin banner som man har inne på AHP! Så alla vinner på det i längden!

Just nu investerar jag i mini-shares som kostar $10 styck. Men inom snar framtid ska jag göra ett uttag till mitt PayPal konto för att se så allt fungerar som det ska. Har aldrig haft några problem med uttag med Solid Trust Pay och det blir ngg inte heller några problem med PayPal :)

Har du ännu inte joinat Ad Hit Profits så bör du göra de! Det är ett enkelt och smart sätt att tjäna pengar på och bara om det är ett par hundralappar i månaden så är det ändå pengar som du inte hade tillgång till innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar