ekonomibloggar.nu

torsdag, april 18, 2013

Då har man kört igång med RicanAdFunds

RicanAdFunds är ett väldigt spännande program där man som medlem investerar i så kallade ad packages. Varje ad package kostar $15 att köpa och då tjänar man 2% av denna summan varje dag. Uträkningen blir 15 x 0,02 = $0,30.

Köper du 10 så tjänar du $3 varje dag.

Köper du 50 så tjänar du $15 varje dag.

Köper du 100 så kommer du att tjäna $30 varje dag.


För varje ad package du köper så ingår även banner och text impressions som du t.ex kan använda för att promota din egna webbplatser. Jag ska använda mina till att rekrytera nya medlemmar till Neobux. Har inte så stora förhoppningar på detta men har man fått en massa banner och text impressions så kan man lika bra använda dem till något.

Men att använda sig av dessa är helt frivilligt. Man behöver alltså INTE utnyttja dem om man vill tjäna pengar med RicanAdFunds. Det kommer man att göra ändå.

Som man kan se på bilden här nedanför så har jag köpt 11 ad package och för detta fick jag betala $165. Hittills har jag tjänat $3,3 och du kommer väl ihåg uträkningen ? 11 x 0,02 = 3,3.

100% passiva pengar !

Samtliga ad package man köper är aktiva i 125 dagar men för att hela tiden utöka sin inkomst så bör man återinvestera en del av sitt intjänade belopp. Jag har själv inte riktigt bestämt hur jag ska gå tillväga men antagligen kommer jag att återinvestera 100% i början. Men jag lär även göra ett uttag då jag gärna vill se så detta fungerar utan några problem.

Hittills har jag som sagt investerat $165 men tanken är att slänga in lite till. Varför ? Är jag inte rädd för att det är ett bluff program som ska ta mina pengar och försvinna ? Nej, faktiskt inte. Personerna bakom RicanAdFunds är väldigt välkända inom branschen och de driver även en hel del andra sajter som är legitima.

Men som alltid så ska jag ändå försöka ta ut min sammanlagda investering så fort jag kan. Det råder jag alla att göra.

RicanAdFunds känns som ett spännande äventyr och förhoppningsvis ska jag kunna tjäna riktigt fina pengar med hjälp av programmet!

18 kommentarer:

 1. Hej Rasmus

  Roligt att du har börjat med RicanAdFunds.

  Visst är det bra. Snabb och bra support med.

  Det kommer bli fina pengar med RicanAdFunds framöver.
  //Rickard

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Rickard,

   Det verkar vara det bästa tjäna pengar programmet just nu. Många som redan har tjänat riktigt fina summor. Läste om en som hade köpt ad package för $18.000 ! Han tjänar hyfsat bra med pengar varje dag ;)

   Radera
  2. Ja att det är ett av dem bästa är helt klart.. Ja det är många som jag sett med som tjänar bra med pengar på det.

   Oj jäklar det var inte dåligt. Ja han lär tjäna hyfsat bra:)

   Såg du mailet jag skickade dig? ;)

   Radera
  3. Yes, det gjorde jag. Tyvärr är jag redan värvad av Johan ;)

   Radera
 2. Hej
  Men ingen som säger nånting vad det handlar om äntligen, vad är ad package och vad det går ut på, vad gör man för att få betalt?? Hade jag haft 18000 dollar att investera så skulle jag förmodligen inte behöva det här programmet för att tjäna pengar:))
  MVH/Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går ut på att tjäna pengar ;) Nää, men det är sant. Man får inte så värst mycket information om vad det egentligen handlar om. Det är ett så kallat "profit share" program och detta betyder att de som har grundat sajten delar med sig av inkomsterna.

   Det enda man gör för att få betalt är att investera pengar i ad package (kostar $15 styck) och för detta tjänar man 2% varje dag i 125 dagar. Ju fler ad package du köper, desto mer pengar tjänar du.

   Jag vet att det låter otroligt och det låter även som en stor bluff. Men det fungerar faktiskt. Inte bara jag som säger det, utan alla andra också :) Jag har inte hört eller sett någon som har några negativa åsikter iallafall.

   Alla tjänar pengar och det är heller inga problem att ta ut pengar från sitt konto.

   Håller med. $18.000 är rätt mycket pengar ! Men har han/hon köpt ad packgage för denna summan så blir den sammanlagda inkomsten $360 per dag ! Inte helt fel.

   Radera
 3. Det måste testas helt enkelt. Vad händer efter 125 dagar----investerar man på nytt eller hur funkar detta? Tror du att jag kommer att klara det även om jag inte är så bra på engelska?
  Har du testat att ta ut pengar från din konto än?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan investera i nya ad package när du vill. Eller, iallafall när du har tjänat in $15. Efter 125 dagar tar ditt ad package slut och för att fortsätta tjäna pengar så köper man nya.

   För varje ad package man köper så tjänar man $0,30 varje dag i 125 dagar (2% av $15). Uträkningen blir: 0,30 x 125 = $37,50

   Svårt att säga, men jag svarar gärna på dina frågor annars :)

   Nej, jag har inte tagit ut pengar inu. Har nästan precis kört igång. Men jag ska göra det för att kontrollera så att allting flyter på som det ska. Men jag är i kontakt med att par stycken som körde igång för någon månad sedan och de har plockat ut över $1000 från sina konton !

   Så det ska inte vara några problem :)

   Radera
 4. Jag kan bekräfta, jag har också plockat ut pengar, men inte så mycket som $1000 än. Men det är på gång, väntar på $700 och när jag fått dem så hamnar jag också på över $1000 uttaget. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt Johan. Hyfsat lättförtjänta pengar :) Uppdatera gärna oss när dina cash har anlänt till din e-wallet.

   Radera
 5. Japp Rasmus, jag återkommer. Bör bli vilken dag som helst nu :)

  SvaraRadera
 6. Undrar om Johan har fått några pengar nu eller??:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag inte då Russel och Richard skulle behandla alla uttag under $45 först. Sen skulle de gå över till de större summorna.

   Men jag väntar också spänt på att se om han får in pengarna :)

   Radera
 7. Hmm låter onekligen intressant, vad använder ni för tjänst för att plocka ut pengar? Är det paypal som gäller? Eller finns det andra tjänster som är bättre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Erik,

   Tyvärr så kan man inte använda sig av PayPal. Annars hade det varit smidigast. De man kan använda sig av är Egopay, Perfect Money, Liberty Reserve eller Solid Trust Pay.

   Av alla dessa rekommenderar jag Solid Trust Pay då det är enklast och smidigast. Iallafall enligt mig :)

   Radera
 8. har Johan eller nån fått några pengar än? intresserad investerare :)

  SvaraRadera
 9. Jag vet att Johan har fått ut pengar ett par gånger tidigare men jag vet ingen som har fått ut pengar när "nya" RicanAdFunds har satt igång. Men jag hade tänkt att göra ett uttag på $15 när mitt kontosaldo når upp dit.

  Då kommer jag att skriva ett nytt inlägg och hur lång tid det tar :)

  Men det lär inte vara några problem med uttagen.

  SvaraRadera