ekonomibloggar.nu

måndag, april 22, 2013

Då är man snart uppe i $50

Måndag igen och dags för en uppdatering om hur inkomsterna ser ut inne på mitt Neobux konto! Är snart uppe i $50 som du kan se på screenshoten.


När man kollar på 1 annons så blir man tilldelad 3 Adprize annonser. I början valde jag att strunta i dessa men jag har börjat kolla på ett par stycken varje dag. Man tjänar inga pengar genom att kolla på dem, men man har möjligheten att vinna priser. Detta kan vara i form av pengar men har man turen på sin sida så kan man vinna ett guld medlemskap. Jag siktar givetvis på det :)

När det gäller hyrestider så förlänger jag med 30 dagar när en reff är nära 20-dagars strecket och när det gäller att byta ut inaktiva reffs så behöver jag nästan inte alls vara aktiv. Mina 300 "arbetare" är väldigt aktiva. I början var jag tvungen att byta ut en hel del och då började jag nästan tappa hoppet på att Neobux skulle fungera, men det gäller att ha tålamod. Till slut hittar lyckas man hitta Neobuxanvändare som är aktiva.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Du gör helt rätt med adprize!.. jag har alltid tryckt på dem och verkligen trott det är omöjligt att vinna. Men för 3 dagar sen fick jag faktiskt en vinst på 0.5$, då de är fullt möjligt att vinna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Henrik,

   Ligger man i så vinner man förhoppningsvis ett guld medlemskap innan man själv hinner investera i ett :)

   $0,5 är ju inte jättemycket pengar, men det hjälper till rätt så bra i början. Grattis :)

   Radera
  2. Jo vet det är knappt något alls med 05$.. men ett bevis på att det faktiskt inte är jätte svårt att vinna :) nja asså jag börja med neobux en vecka efter ditt första inlägg om neobux (såg din blogg då), så har 300 hyrda refs just nu, mitt mål är att få guld medlemskap och att alla ska va activa :D hur många click får du ungefär varje dag från dina refs?

   Radera
  3. Då är du precis där jag är :)

   Att samtliga ska vara aktiva är nog lite drömtänkande. Det lär nog inte hända känns det som.

   Det ligger på mellan 400-500 klick. Max är ju 1200 (300 x 4) så det är väldigt lite tycker jag...

   Vad ligger ditt snitt på ?

   Radera