ekonomibloggar.nu

måndag, april 08, 2013

Saldot på Neobux har växt till lite över $30

Vid förra uppdateringen (för 7 dagar sedan) så var min huvudkontobalans $19.720 på Neobux. 7 dagar senare har det växt till $31.242 som man kan se på bilden här nedanför. Ingen tvekan om att det går framåt. Sakta, men säkert :)


Har gjort lite ändringar när det gäller Autopay sen sist, Jag har satt denna funktion på ON igen. Att ha den på OFF och manuellt förlänga hyrestider är vansinnigt ! Förlänger man med 15 dagar så får man 0% rabatt, 30 dagar ger 5% och vid 60 dagar får man 10% i rabatt.

Vid Autopay får man sammanlagt 15% rabatt !!! Det visste jag sedan innan men jag slog av funktionen ändå... Nybörjarmisstag, men det ska inte upprepas. Trodde att jag skulle samla ihop $100 lite snabbare men i längden blir det ju logiskt nog inte lönsamt.

Hädanefter är alltså Autopay på ON och det lär bli så tills jag kan förlänga mina hyrda reffs med 90 (18% rabatt),150 (25% rabatt) eller 240 dagar (30% rabatt). Då sparar man mer pengar på att förlänga manuellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar