ekonomibloggar.nu

måndag, april 29, 2013

10 veckor med Neobux

Då har det gått 10 veckor sedan jag registrerade ett konto hos Neobux.

Min sammanlagda investering: $65
Mina uttag hittills: $0
Kvar till mitt mål på $100: 43.141


Jag "stormar" vidare mot ett guld medlemskap och då kommer samtliga referalers klick att ge dubbelt så mycket ! Då borde Neobux kontot växa betydligt snabbare men ryktet säger att när man "går golden" så sjunker automatiskt klickfrekvensen till runt 1,0... Är det sant ? Det är just detta som jag ska te reda på :)

8 kommentarer:

 1. Om du har tur så kommer klick frekvensen att hamna på 1,0.....
  Mest troligt hamnar du på 0,6 - 0,7 :-)
  Men när du blivit golden medlem så skaffa neobux handy manager, annars är man ganska chanslös att hålla ordning på alla refs och veta när man ska recycla eller inte.

  /Roger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men om klickfrekvensen "förväntas" hamna på 0,6-0,7 varför ska man då egentligen uppgradera ? Är det då inte bättre att köra på som standard och försöka skaffa direkta reffs ? Blir det så lågt så lär man ju ha svårt att tjäna mer som golden...

   Radera
 2. Nej precis, hade jag massor med direkta reffs skulle jag inte uppgradera till golden. Då sparar man ju genast 90 dollar, men förhoppningen är ju att man ska kunna ta sig vidare mot ultimate och flera tusen reffs, men vägen dit är lång.

  /Roger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ultimate är givetvis ett mål som jag har, men det lär ta tid. Neobux var från början en "rolig grej" som jag inte jag trodde så mycket på, men allt eftersom så har jag börjat tro att man faktiskt ska kunna tjäna hyfsade pengar. Så jag lär uppgradera när jag har råd.

   Jag har väldigt svårt att förstå varför Neobux skulle använda sig av bots. De har ju så otroligt många medlemmar plus att runt 10.000 nya joinar varje dag.

   Jag vill bevisa att man faktiskt ska kunna tjäna pengar utan direkta reffs. Det sska gå gå. Thats's it :)

   Radera
 3. det ärt väl bara att räkna på det?
  Standard- 300 x 2 x 0.005 = 3 dollar/ dag (använder 2 trots att det är i lägsta laget)
  Golden- 2000 x 0.7 x 0.01 = 14 dollar/ dag

  Fortfarande värt det! Eller tänker jag fel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man lär tjäna mer på att uppgradera till golden och sen skaffa sig 2000 hyrda reffs. Allt annat vore konstigt.

   Det är minst sagt delade åsikter kring Neobux så jag lär uppgradera och arbeta mig upp till 200 reffs för att se hur mycket man kan tjäna. Vågar man inte, så vinner man inte heller :)

   Radera
 4. Tjäna Rasmus:)
  Undrar hur det går med din Neobux med uppgradering, hur många hyrda refs har du för tillfälle och var slutar ditt medelvärde av dina refs klick per dag? Jag har nämligen bara 0,6 medelvärde just nu och undrar vad som anses vara normal?? MVH/Suzi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Jag har för tillfället 300 hyrda reffs. Det är max som standard medlem. Ska börja hyra fler när jag har uppgraderat till golden.

   Det hörs ganska lågt. Jag är inte säker på vad mitt ligger på men det är iallafall högre än 0,6.

   Radera