ekonomibloggar.nu

tisdag, april 02, 2013

Investifield och Oil Of Asia

Innan jag hittade in till Johan Kvarnströms blogg så hade jag inte precis hört talas om HYIP program (High-Yield-Investment-Program) men efter att ha läst ett par blogginlägg så blev jag intresserad. Det är så kallade "högrisk program" och man kan förlora sina investerade pengar. Det verkar vara en hyfsat "smutsig" bransch där många oärliga personer försöker lura till sig investerare från hela världen för att sedan sno åt sig pengarna.

Men vad vore egentligen livet utan någon spänning ? Därför har jag tagit steget till att investera i två olika program. Jag har egentligen inte så stora förhoppningar på projektet men vågar man inte så vinner man ingenting heller.

Det första som jag har investerat i är Oil Of Asia.


Summan jag investerade från början var $95 och jag har hittills tjänat in $5,79. Men det har börjat att spridas rykte om att Oil Of Asia inte betalar ut intjänade pengar till sina medlemmar längre. Därför har jag idag gjort ett uttag på $2 till mitt Egopay konto för att kontrollera detta.

Så är man intresserad av att investera pengar hos Oil Of Asia bör man avvakta så man inte blir blåst. Jag kommer att uppdatera med ett nytt inlägg om jag får eller inte får mina pengar.

EDIT: Oil Of Asia är en stor bluff !!! Investera inga pengar i detta program då det inte går att ta ut intjänade pengar. Jag förlorade $95. Jag rekommenderar istället att gå med i Neobux eller Investifield då dessa är legitima sajter som betalar ut pengar till sina medelmmar.

EDIT: Investifield stängde ner sin verksamhet efter ungefär 40 dagar och det slutade med en förlust för min del. Investerade $100 men hann ta ut $40 så förlusten skrevs till $60. Jag har lärt mig en läxa och jag kommer absolut inte att involvera mig i fler HYIP program. Det är bara en tidsfråga innan de slutar att betala ut pengar till sina medlemmar. LÅT DIG INTE LURAS !!!

Det andra programmet som jag har investerat pengar i är Investifield.


Det kändes som ett trevligt program att investera i då dem satsar på "rätt" saker i framtiden. Som ni kan se på bilden ovanför så har jag satsat $100 och jag har redan tjänat ihop $10. Av dessa $10 har jag tagit ut $8 till mitt Solid Trust Pay konto och dessa pengar fick jag igår. Så utbetalningen fungerar klockrent än så länge.

Vem vet, man kanske kan tjäna pengar på dessa program ? Jag ska iallafall göra ett försök ! Som sagt, man måste våga för att vinna men jag är oerhört skeptisk. Men de pengar man satsar måste man också vara beredd på att man kan förlora. Så behöver du dem till att köpa mjölk, köp då mjölk istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar