ekonomibloggar.nu

fredag, april 05, 2013

Allting flyter på med Investifield

Som ni kan se på bilden här nedanför så flyter det på fint hos investmentbolaget Investifield. Jag tjänar $2 om dagen (2% av $100) och hittills har det blivit $16 i förtjänst. $14 av dessa $16 har jag tagit ut till mitt STP konto.


Om 22 dagar går min IF Novice plan ut och då ska jag sammanlagt ha tjänat $60. Men man får även tillbaka hela sina investering (principal) och då ska jag ta ut $40 av dessa. På så sätt har jag tagit ut hela min investering och i värsta fall går jag plus-minus-noll. De $60 jag lämnar kvar på kontot kommer jag att återinvestera.

Men jag har väldigt svårt för att förstå hur dessa investmentbolag kan erbjuda 2-3% ränta varje dag (ibland ännu högre) på insatt kapital till alla sina medlemmar. Men det är väl just därför som de flesta bolag slutar att betala ut pengar till sina medlemmar...

Men förhoppningsvis så är Investifield ett legitimt bolag men mina förhoppningar är fortfarande låga. Men än så länge känns allt bra. Inte minst när man ska ta ut pengar. Igår tog jag ut $6 till mitt STP konto och det tog 2 sekunder innan jag fick dem ! Hyfsat snabb service :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar