ekonomibloggar.nu

onsdag, april 24, 2013

Ta chansen och joina mitt Rippln team

Det har blivit rejäl "buzz" kring Rippln. Många säger att det är "the next big thing" som kommer att revolutionera sättet som vi kommunicerar på. Andra anser att det bara är en stor fet bluff. Vem ska man lita på ? Det är en bra fråga och man får helt enkelt lita på sin magkänsla. Vad anser du ? Ta dig en kopp kaffe och titta på följande video:Jag har själv gått med i Rippln av två orsaker:

1. Det va gratis.

2. Chansen finns att Rippln kommer att bli enormt stort och då vill inte jag vara den som säger "jag vågade inte".

Nu är den stora frågan, är du en person som "vågar" joina något okänt ? I så fall är du hjärtligt välkommen att gå med i mitt fantastiska Rippln team !

Snälla, släpp in mig i ditt team!


Såja, bara lugn. Ingen ska lämnas utanför :) Är du intresserad så ska du surfa vidare till min kontaktsida där du hittar min E-Post adress. Skicka sedan ett meddelande och lämna din intresseanmälan så skickar jag över en Rippln inbjudan.

Ju tidigare man joinar, desto större chans finns att tjäna stora pengar i framtiden ! Det är iallafall vad som påstås men som alltid bör man hålla båda fötterna på jorden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar