ekonomibloggar.nu

onsdag, april 10, 2013

Vinnaren av artikeltävlingen

Under mars månad så pågick en tävling på Artikelparadis där vinnaren skulle kamma hem 1000 kr. Då jag fick in en hel del artiklar i slutet på månaden så fick dessa publiceras i början på april. Det såg länge ut som om det skulle bli en säker seger för Skribenten men på slutet fick Petter upp farten och han vann också hela tävlingen !

De som hamnade bland topp 5 presenteras här nedanför:LTA betyder att personen länkade till Artikelparadis. För det fick man +10 artiklar.

Ett stort grattis till Petter, som för övrigt har en riktigt informationsrik sajt när det gäller sökmotoroptimering, och jag vill även passa på att tacka alla andra som deltog i tävlingen. Det lär bli fler i framtiden då intresset var på topp !

Jag kommer att fortsätta utveckla Artikelparadis i form av starka inlänkar under året. Har på senaste tiden spenderat pengar på kvalitetslänkar som förhoppningsvis ska göra sajten ännu bättre och starkare ur Googles synpunkt. Hade planer på att sälja katalogen men jag tänkte om och ska istället arbeta med den under hela 2013. Efter det så kanske en försäljning blir aktuell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar