ekonomibloggar.nu

söndag, april 21, 2013

$6,6 om dagen med RicanAdFunds

Min totala investering hos RicanAdFunds landade till slut på $315. För denna summan fick jag sammanlagt 21 ad units. Som ni kan se på bilden här nedanför så har jag redan tjänat $19,20 och $15 har återinvesterats. Så just nu har jag 22 aktiva ad units som tjänar passiva pengar åt mig.


Med andra ord, $6,6 (mellan 40-45 SEK) kommer att tjänas varje dag.

I början är tanken att återinvestera varje gång mitt saldo åker upp till $15. Efter ett tag kommer jag antagligen att ändra strategi och börja plocka ut pengar till mitt Solid Trust Pay konto.

Vad är den största fördelen med RicanAdFunds ?


Man behöver inte värva andra för att tjäna pengar. De flesta sajter är uppbyggda av just denna modell. Men i RAF programmet behöver man alltså inte tänka på detta! Givetvis så finns möjligheten att värva sina vänner, bekanta, familj, bloggbesökare etc om man vill. Då kommer man garanterat att tjäna mer. Men det är inget som är "tvunget".

6 kommentarer:

 1. Hej!
  (och tack för en informativ och bra blogg!!)
  Jag har blivit intresserad av att investera i RicanAdFunds och har också läst Johan Kvarnströms blogg om hans vinster. Jag undrar, vad säger du om risken för att RicanAdFunds stänger ner? Som jag läste i hans blogg så har de fått tänka om och ändra om/förbättra vissa saker för att kunna fortsätta. Hur går dina tankar kring att de ev. skulle tvingas sluta betala ut pengar?
  (Jag är en total novis när det kommer till att tjäna pengar online och har tack vare dig börjat tjäna på Neobux och försöker skriva in mig på massa survey-listor, men har inte riktigt hittat tålamodet fullt ut.. ;) )

  Sen har jag en fråga till.. Finns det fler (lika pålitliga) PTC-sajter, som Neobux? Jag ser nämligen väldigt stora möjligheter i detta :)

  Tacksam för svar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Dina,

   Tack för de vänliga orden.

   Det finns alltid en risk. Det bör man tänka på innan man satsar pengar. Men RicanAdFunds känns väldigt trovärdigt då företaget bakom programmet driver en hel del andra sajter som är populära bland medlemmar. Russel och Richard (admins) uppdaterar även alla sina medlemmar frekvent och är även väldigt hjälpsamma om man har någon fråga.

   Då företaget inte bara driver en sajt utan flera andra så vore det som att skjuta sig själv i foten om RicanAdFunds plötsligt skulle visa sig vara en bluff. Då kommer allt förtroende försvinna och de måste lägga ner hela sin verksamhet.

   Då dem just nu går igenom flera tusen inskickade dokument (behövs för att kunna ta pengar) så borde dem betala ut pengar i framtiden. Varför skulle man annars lägga ner sånt enormt arbete ? Så jag tror RAF kommer att växa sig allt större och bli allt mer populärt :)

   Det finns massvis med PTC sajter, men Neobux är bäst enligt mig. Men många kombinerar Neobux med Clixsense som också är väldigt populär. Jag hade konto hos Clixsense men avslutade det för att satsa fullt ut på Neobux.

   Radera
  2. Tack, då vet jag mer om det, låter bra ;)
   Jag jobbar hårt och är väldigt aktiv på Neobux och tänkte att jag kunde kombinera med ClixSense, men ClixSense är verkligen inte samma sak, får inte ut mycket av att klicka typ 5 annonser/dag, och har kollat på Tasks men där är inte så mycket heller =/ Men jag letar vidare !

   Ps. jag kör neobux helt utan att satsa egna pengar och det går riktigt bra - och häromdagen vann jag 10 NeoPoints på AdPrize, så det kan löna sig att klicka på dem ibland :) Däremot är mina hyrda reffs inte särskilt aktiva, men det blir förhoppningsvis bättre snart :)

   Tack så jättemycket för dina svar!

   Radera
  3. Precis så tänkte jag också. Möjligheten att hyra refs finns inte och för att komma upp i bra summor så måste man skaffa direkta refs. Inte helt enkelt... Lägger därför allt krut på Neobux istället :)

   Ska bli spännande och se om man verkligen kan plocka ut $20-30 om dagen i framtiden. Just nu känns det iallafall positivt.

   Adprize borde man verkligen utnyttja. Själv har jag inte lyckats vinna något inu men några utav mina direkta refs har vunnit ett par dollar då och då. I början kan det verkligen göra stor skillnad.

   Tack själv för dina kommentarer :)

   Radera
 2. Kom på att jag undrar om en sak till.. RAF betalar ju inte ut till PayPal, och jag måste skriva in mig på en annan sida och ha en E-wallet etc.. Jag tror inte du hämtat ut pengar ännu, men vet du nånting om detta, hur det funkar - och är det ungefär som att regga sig hos PayPal eller handlar det om att bli medlem på en annan sida (och vad handlar den i så fall om?)
  Ursäkta för massa frågor och funderingar :)

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem Dina, jag svarar gärna på dina frågor :)

   Helt rätt, PayPal hade varit smidigast men tyvärr erbjuds inte detta alternativ.

   Jag har signat upp ett konto hos Solid Trust Pay. De andra alternativen är Egopay, Liberty Reserve och Perfect Money. Men jag rekommenderar STP då den sajten känns "minst komplicerad".

   Det är precis som PayPal kan man säga. Man kan överföra pengar med sitt kreditkort för att sedan forsla vidare dem till RicanAdFunds. Vill man sedan ta ut pengar så kan man göra detta till sitt kreditkort. Man behöver alltså inte registrera sitt svenska bankkonto om man inte vill.

   Precis som med PayPal så finns det lite avgifter på vägen men det är inget konstigt med det. STP måste ju tjäna sina cash på något vis.

   Radera