ekonomibloggar.nu

tisdag, april 16, 2013

Hittills har det blivit $38 med Investifield

Oil Of Asia bara var en stor bluff (som tyvärr de flesta andra HYIP program) så ligger alla mina förhoppningar hos Investifield. Allt ser väldigt bra ut. Ligger + $38 och jag tjänar $2 för varje dag som går. Om 11 dagar är min "plan" slut och då ska jag även få tillbaka hela min investering.

Då kommer jag att ha tjänat sammanlagt $60 på 30 dagar helt passivt!


Utbetalning med Solid Trust Pay fungerar helt utan några problem. Testade att ta ut $2 idag och inom 2 sekunder hade jag fått in pengarna hos STP! Hoppas bara att det håller i sig men med HYIP program kan man ju aldrig vara riktigt säker...


Inom kort kommer jag att börja försöka tjäna pengar med två andra program. Det första går under namnet Bank On Traffic och det andra håller jag än så länge hemligt. Men det verkar iallafall vara två legitima program och det ska bli riktigt spännande att testa och utvärdera !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar