ekonomibloggar.nu

måndag, april 15, 2013

Uppe på $38 hos Neobux

Det rullar vidare på Neobux. Den gångna veckan har inte kontot ökat särskilt mycket. I den senaste uppdateringen låg kontot på ungefär $31 och nu har jag lyckats få upp det till $38.


Inte alltför imponerande. $7 på 7 dagar blir $1 om dagen... Men det har sin logiska förklaring. Då jag kopplade bort Autopay för en stund sedan så har jag varit tvungen att förnya hyrestider så samtliga mina reffs kom upp över 20 dagar. Har någon reff mindre än 20 dagar kvar så fungerar inte Autopay. Så en stor del av veckans inkomst har gått åt till att förnya reffs med 30 dagar.

Men nu ligger iallafall alla över 20 dagar med god marginal så nästa vecka lär kontot ha ökat mer.

En positiv grej som jag har märkt är att jag inte behöver byta ut inaktiva reffs så ofta längre. De flesta är aktiva och tjänar härliga pengar åt mig :)

22 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag följer ditt Neobux konto med spänning, är också givetvis sugen på att bygga upp en passiv sidoinkomst!
  Jag undrar hur passiv Neobux är? Hur mycket tid i veckan lägger du för att underhålla kontot med det som det behöver?

  Lycka till med affärerna!!

  /Simon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Simon,

   Vem är inte det egentligen ? ;)

   Det är nästintill 100% passivt vill jag säga. Det enda som krävs är 5-10 minuter varje dag. Då behöver man klicka och se på annonser plus att man behöver hålla koll på sina hyrda reffs. Förlänga hyrestider och byta ut de som inte är särskilt aktiva.

   Jag loggar alltid in vid 8 tiden varje dag och är ungefär inloggad i 5 minuter. Sen är dagens "arbete" slutfört :)

   Radera
  2. Hej Rasmus
   Undrar lite om de strategier på Neobux. Jag har börjat hyra reffs ca 10 dagar sedan och har 18 st. Undrar om det är bättre att hyra nya oftare och hur ofta äntligen eller förlänga tiden för de jag har eller båda delarna? Lönar sig att investera lite i början för att påskynda processen.....då blir ju mer spännande? MVH/Suzana

   Radera
  3. Hej Suzana,

   Det är bäst att både hyra nya, byta ut de som är inaktiva och även förlänga hyrestiderna. Iallafall tills du har kommit upp i maxgränsen som standard medlem (300 reffs).

   Jag tänkte först arbeta upp mitt konto utan någon investering men då detta skulle ta flera månader så valde jag att investera. Har man råd att investera från början så rekommenderar jag detta.

   Man behöver inte vara rädd för att Neobux plötsligt försvinner och tar pengarna. Företaget har varit igång sedan 2008 och är väldigt välkända och respekterade inom branschen.

   Hoppas att du blev nöjd med svaret annars är det bara till att fråga igen :)

   Radera
  4. Ja, delvis nöjd:)) Skojar.....men det jag undrar är hur ofta ska man göra det alltså hyra nya reffs? Behöver man ha något särskild summa på konto eller hur ska man sätta gränser och veta hur många ska man hyra ått gången? Tack i förväg/Suzana

   Radera
  5. Jag rekommenderar att hyra så ofta man kan. Dvs, varje vecka då man måste vänta 7 dagar när man har hyrt. Men det beror helt på hur många cash man har tjänat in. Att hyra och sen inte ha råd att underhålla sina reffs är en aning onödigt...

   När du hyr så ska du alltid tänka på att ha pengar över så att du kan ha Autopay ON, du ska kunna byta ut inaktiva reffs och håller någon av dina hyrda reff på att gå under 20 dagars strecket så ska du kunna förlänga utan några problem.

   Jag har t.ex bara $2,5 på mitt hyreskonto men jag överför varje dag från min huvudkontobalans.

   Radera
 2. Tack, Rasmus, nu är jag lite klokare på detta...........viste nämligen inte att det måste gå 7 dagar mellan hyres tillfälle.
  Jag är också en sån typ som vill pröva det mesta av "tjäna pengar" sätt och där kan man ju förlora ganska mycket i början av något nytt så jag uppskatar mycket all tips och råd som man kan få från dig. De siter som är bara på engelska är det kanske inte någon bra ide att pröva om man inte är bra på språket men vet inte hur det går med tex."RicanAdFunds" om det är passiv inkomst till 100% och är inte mycket att man behöver förstå eller vad tycker du om det? MVH/Suzana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem, kul att kunna hjälpa till :)

   RicanAdFunds är 100% passivt då man endast behöver investera i ad package och sedan tjänar man pengar varje dag. Till skillnad från Neobux, där man måste logga in varje dag och kolla på annonser för att tjäna något på sin hyrda reffs nästa dag, så behöver man inte detta med RAF.

   Man kan åka på semester och ändå tjäna 100% passiva pengar!

   Man bör förstå lite basic engelska. Annars blir det svårt. Men trist om det sätter käppar i hjulen för dig :(

   Men skulle du inte förstå något så så svarar jag mer än gärna på eventuella frågor.

   Radera
 3. Hej, jag har varit med Neobux sedan år 2010 och har passerat 1900-strecket med hyrda reffs, och har 21 direkta reffs.
  Mina tips är följande:

  1)ALLTID förlänga hyrtiden med 240, eller åtminstone 150 dagar. Då får du som mest rabatt.

  2)Autopay ska var off, om du förlänger hyrtiden för reffar mer än 90 dagar.

  3)Recycla inte reffar som du haft mindre än 20 dagar.

  4)Recycla inte reffar som klickat mindre än 6 dagar.

  5)ta reda på din BEP (break even point) dvs vid vilken punkt du går plus minus noll och över-recycla inte.

  6) Gör mini jobb, samla neocoins + neopoints.

  7) Försök skaffa direkta reffar.

  Säkert en hel del saker som jag inte tänker på just nu men jag har knåpat ihop en liten guide som ni kan kika på.
  http://neobuxguid6.wix.com/neobux-guide


  / Roger
  www.slantar.com
  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Roger,

   Tack för dina tips angående Neobux ! Kul att komma i kontakt med en svensk som har varit medlem så pass länge :)

   Då kommer mina följfrågor:

   1. 1900 reffs på 3 år låter väldigt lite. Hur ofta hyr du nya ?

   2. Har du fortfarande guld medlemskap eller du har investerat i sapphire, diamond, ultimate etc ?

   3. Du skriver att man ska förlänga med 150 eller 240 dagar. Men i början känns detta en aning mäktigt men tanke på att man inte tjänar så mycket. Eller du menar när man går över till golden ?

   4. Detsamma med Autopay. Som standard medlem borde man väl ha detta på ?

   5. Så du menar om jag hyr en helt ny reff som inte klickar t.ex de första 4-5 dagarna så ska jag vänta tills det har gått 20 dagar innan jag byter ut den ? Det kan inte va lönsamt...

   6. BEP är väl 2,0 som standard och 1,0 som golden ?

   Tack för tipset om din guide. Ska bli intressant läsning. Kanske dumt att jag ställde en massa följfrågor då jag kanske kan läsa svaren i din guide...

   Radera
 4. Hallo, jo jag vet det är inte direkt mycket på så pass lång tid, men jag har inte varit så väldans aktiv med att skaffa nya reffs hela tiden. Har plockat ut det som blivit över efter alla avgifter, förlängning av hyra, guld medlemskap osv.
  Nä, jag har guld medlemskap.
  Jag har aldrig fått så mycket över att jag kunnat köpa upp mig. Investerar man inte egna pengar är jag rädd det aar en livstid att få ihop till ultimate (890 $) + Guld ($ 90).
  Japp, när du köpt guld medlemskap
  Förlänger du dina reffar mer än 90 dagar så tjänar du inget på att ha autopay på.

  Nej, hyr du en reff som inte klickar så byt ut den efter ca 1 vecka, men om du har en reff som klickar men som du ändå går back på så vänta i ca 20 dagar innan du bestämmer dig för att recycla. Har din reff varit inaktiv i 15 dagar får du en ny gratis, men vänta inte så länge.

  Har du 300 hyrda refs och är standard medlem, och förlänger dina refs med 30 dagar och gör 4 recyclingar varje dag får du en BEP på 1.52

  Gör du istället en förlängning med 150 dagar med samma antal reffs och recylingar får du en BEP på 1.24  / Roger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för alla dina svar Roger :)

   Ja, $890 är ju inte så lite pengar så det tar ju hyfsat lång tid skulle jag tro.

   Okej, då lär jag slå av Autopay och börja förlänga med 90, 150 eller 240 dagar.

   Jag har provat att vänta i 14 dagar och låta Neobux byta ut de inaktiva reffsen automatiskt men det är lång tid att vänta... Som Ultimate medlem byter ju Neobux automatiskt ut efter 7 dagar och då hade man inte als behöva tänka på detta. Då hade man kunnat fokusera fullt ut på att förlänga hyrsetiderna.

   Så "the big goal" är Ultimate även fast jag vet att vägen är ganska lång ;)

   Aha, det är ju rätt stor skillnad ! Har jag faktiskt inte tänk på. Tack för tipset :)

   Förresten, mitt "mål" är ju att bli guld medlem och därefter komma upp i 2000 hyrda reffs. Många som har gjort detta påstår sig tjäna mellan $10-30 om dagen. Kan detta stämma ? Är det möjligt ?

   Dessa $10-30 ska vara EFTER att man t.ex har byt ut inaktiva reffs och förlängt hyrestider.

   Det låter lite för bra för att vara sant. Om du har 1900 hyrda reffs så borde ju nästan tjäna dessa summor ?

   Radera
 5. Har du Guld medlemnskap, med 2000 refs, som du förlängt 240 dagar och gör 8 recyclingar varje dag så får du en BEP på 0,67
  Då har du en inkomst på 13,4 $ varje dag, men det som en del inte tänker på, eller inte vill klämma fram, är att renewing kostnaden varje dag är på 12,5 $ per dag, och Guld medlemskapet kostar 0,247 $ per dag , och recycle kostnaden blir 0,56 $ - så allt ovanför dessa omkostnader är ren vinst, och det är inte mycket varje dag, tyvärr.
  En del dagar går jag back, en del dagar går jag plus - och på en månad så tjänar jag kanske 3-4 dollar per dag i ren vinst från mina refs, mer än så blir det inte.
  Det som gör att man kan tjäna pengar är direkta refs som man värvat själv, annars ska du ha väldigt många hyrda refs, typ 10 000 st för att det ska ge någonting.

  Det är väldigt noga med när du recyclar, inte för tidigt och inte försent. Recyclar du en reff för tidigt som fortfarande ligger på plus sidan men som klickar dåligt gör du en förlust, och väntar du för länge med att byta ut honom sen han börjat gå minus gör du en förlust. Därför är det viktigt att ha stenkoll och veta exakt när din reff ska bytas ut. Jag kan tipsa dig om ett program som en kille har gjort som jag köpte, det heter Neobux Handy Manager och är väldans bra, där du varje dag samlar klistrar in data om dina reffars klickande och där ser du exakt när din reff bör bytas ut.
  Du hittar programmet här, http://www.neobuxreferralshandymanager.com/1_5_Download.html både en gratis version och en som kostar 6 $, och jag råder dig att skaffa betalversionen, den är bättre.

  / Roger

  Ps Är du intresserad av ett länkutbyte?
  Ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte väl att det va något skumt med hela grejen. Det lät "lite för bra för att va sant". Nä, det blir ju definitivt inte $20-30 om dagen som många så kallade "guru guider" påstår på nätet.

   Visst, med direkta reffs kan man ju tjäna väldigt bra, men de flesta som signar upp sig hos Neobux har ju inte möjligheten att fixa så många direkta. Då måste man kanske börja annonsera med sin reff länk och det är ju inte särskilt aktuellt när man vill tjäna pengar, inte göra av med dem.

   Hmm, låter ju väldigt drygt. Själv har jag inte precis "stenkoll" på mina reffs. Jag ändrar min strategi lite dag för dag känns det som.

   $6 var ju inte det värsta. Är det bra så är det ju absolut värt den summan.

   Tack för tipset om programmet och tack så jättemycket för dina synpunkter, tips och råd kring Neobux :) Säkert många andra som också uppskattar det.

   Men då har vi iallafall kommit fram till att med 2000 hyrda reffs och 0 direkta så kommer man INTE att kunna tjäna $20-30 om dagen när alla kostnader har dragits av (förlängning och utbyte av inaktiva reffs) ?

   Radera
 6. Neobux=Neosux, sämre refs än neo får man leta efter...
  Mina klickade fint ända tills jag uppgraderade till guld,och efter du uppraderat blir det megasvårt att få nya refs, du har 2 tidpunkter/dag som refs finns tillgängliga och alla vill åt så de försvinner blixtsnabbt, näst intill omöjligt att få några så då får man ställa sig i hyrkö och betala överpris: 17$ för 55st som levereras inom 180 timmar... har hållt på ett halvår (investerat över 300$,470refs,cashflow ca2,5$/dag)och allt går åt till att förlänga refs, det finns bättre ptcsites och ska du tjäna nåt så signa upp dig på flera, jag kör 12st nu.Återkommer med reflinks.../ drRock1972

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört många påpeka att klickfrekvensen minskar drastiskt när man uppgraderar till guld. Då upplever du samma sak ? I så fall är ju Neobux bara en stor bluff. Då styr en programvara allting som sker i bakgrunden...

   Oj, $17 för 55 reffs är minst sagt överpris! Det är de inte värt.

   Hmm, har du investerat $300 och "bara" kommit upp i 479 reffs ? Det låter ganska lite. Började du med ett guld medlemskap direkt när du signade upp ett konto ?

   Jo, det är ju sant. Men att logga in på 12 sajter och klicka på annonser känns mindre rogivande... Men visst, man tjänar ju cash :)

   Radera
 7. jag tror de flesta siter är riggade och kör med bots...en sida jag kört en månad erkänner t.o.m att de hyr ut bots och garanterar dig vinst...möjligt att det är en scamsite, vem vet? admin hävdar dock motsatsen och säger att de ska betala i maj när de fått ordning på allt..man får se...

  Blev av med jobbet i september förra året och sen november har jag försökt tjäna lite extra online,håller fortfarande på och bygger upp inkomsterna och har investerat en hel del, gått på flera nitar, det kryllar av SCAMS...lol/drRock1972

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, oj, låter ju stabilt ;)

   Aldrig kul att bli av med jobbet och visst finns det möjligheter att tjäna hyfsade slantar på nätet men det är som du säger, det kryllar verkligen av scam sajter. I know, har blivit "bränd" ett par gånger om kan jag intyga...

   Vad tror du om RicanAdFunds ? Det verkar ju verkligen vara en legitim sajt som är 100% seriös. Företaget bakom sajten, och även admins, verkar ju vara väldigt välkända och omtyckta av många på nätet :)

   Radera
 8. Jag har kört Rican i 116 dagar, testade med 75$ cashade ut när jag tjänat 30$ och en gång till när jag kom upp i 45$, så där kör jag riskfritt nu... Tänker bygga upp så jag tjänar 15$/dag det är väl vad man kunde plocka ut utan att behöva krångla med att skicka ID-handlingar... Visst jag tror de fixar till den siten, har dock ett problem där nu med att jag återinvesterade 60$ första dagen när sidan kom tillbaks, men det var nån bug och jag har fortfarande inte fått de 4 nya adpacken, skickat 2 mail utan svar...men som de skriver på bloggen har de nog en massa att gå igenom.../drRock1972

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte helt fel ju ! Jag ska också försöka ta ut hela min investering så fort som möjligt men man blir sugen på att återinvestera alla intjänade pengar ;) Har kommit upp i 25 aktiva ad units och tjänar $7,5 om dagen.

   Det stämmer. Tror det va $15 om dagen utan dokument men varför inte ladda upp dokumenten ? Det blir ju en aning enklare.

   Jag fick ett liknande problem men jag skapade en support ticket och postade den i supportgruppen för RAF. Tog 1 dag sen va det fixat :)

   Har du gjort detta ? För annars så kommer ditt fall inte att lösas.

   Förresten, jag kan tyvärr inte publicera din kommentar med alla ref länkarna. Det är inte tillåtet att en kommentar innehåller sådana länkar.

   Radera
 9. Ja tyvärr så måste jag medge att neobux antagligen kör med bots. Kanske inte alla reffs är botar, men nåt mystiskt är det för när man uppgraderar till Golden så sjunker klickfrekvensen till ca hälften, fastän du inte har varken recyclat några eller hyrt nya.
  En del andra saker också som gör att jag misstänker att neobux kör med bots är att Admin inte vill ge nån "aktiv varje dag bonus", och inte heller fixa så att man kan skicka meddelanden till sina reffs. Vore det enbart människor så skulle det nog ha blivit gjort för länge sen. Jag frågade varför min avg sjönk när jag uppgraderat till golden, och det resulterade i att jag blev bannad från forumet :-)
  Men å andra sidan, har de lyckats lura 20 miljoner människor i flera år genom att använda bots? Jag vet faktiskt inte...
  Det går att tjäna pengar på neobux, men det är skitsvårt, och som jag tidigare sagt - man måste ha stenkoll på reffarna. Men annars tycker jag att Get-paid.se är en jäkligt bra sida, där jag lyckats plocka ut över 200 dollar

  /Roger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju rätt så otrevligt att höra :/ Hade stora förhoppningar på Neobux. Men om så är fallet så ljuger dem ju alla medlemmar rätt upp i huvudet. Men man blir ju inte speciellt förvånad egentligen...

   Har också hört att andra blivit avstängda från deras forum när man påstår såna saker. Det är ju rätt fegt. Varför inte bara svara på frågorna ?

   Sant, men å andra sidan så kanske många skriver positiva saker om Neobux för att på så sätt fixa många direkta reffs.

   Min erfarenhet hittills har iallafall varit enbart positiv. Mina reffs är väldigt aktiva och de flesta har en hög klickfrekvens. Men då har jag ju inte gått över till golden inu...

   Aha, tack för tipset. Ska checka in den sajten !

   Radera